שינוי סטטוסים להרבה חשבוניות

פורומים שימוש במערכת שינוי סטטוסים להרבה חשבוניות

משתתף
    שלום
    יש לי רשימת חשבוניות סופיות שאני צריך להעביר אותם לסטטוס כלשהו (סטטוס שמסמן לי משהו על כל החשבוניות האלה).
    זו פעולה שאצטרך לעשות הרבה פעמים, לא מקרה חד פעמי.

אני מחפש דרך לעשות זאת בצורה יישומית.
    אי אפשר להעתיק אותן מאקסך לתוך מסך החשבוניות או למסך שינויים בחשבוניות סופיות כי זה שדה אפור וניתן רק לשלוף אותן אחת אחת.

תודה מראש.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    חשבונית בסטטוס סופית,משמע נרשמה לספרים ולא ניתן לשנות לה סטטוס.
    ניתן רק לבטל סטורנו,לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש….
    yitzchok
    משתתף
    IL
    יאיר כנראה פספסת או שכחת שניתן להגדיר כמה סטטוסים שמסומנים כסטטוס לחשבונית סגורה וניתן לעבור בין סטטוסים אלה לאחר הסגירה.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    aviz
    משתתף
    בהחלט ניתן. אני רוצה לסמן את החשבוניות האלה ככאלה שכבר שינלמתי לסוכנים שלי את העמלה בעבורן.
    אני פשוט פתחתי עוד סטטוס שהמאפיינים שלו הוא תודה סגורה וסופית.
    כמובן שלהחזיר לטיוטא אי אפשר.
    תודה.
    ואשמח לשמוע על רעיון כיצד לעשות זאת.
    YairM
    משתתף
    יש לך מנגנון מובנה של חישוב עמלה לסוכנים לפי חשבוניות,למה אתה לא משתמש בו?

לשאלתך ,אם אתה יכול לשלוף את כל החשבוניות במסך לפי פרמטר מסוים,אז אפשרי לשנות באופן גורף,אם רשימת החשבוניות היא רנדומלית אז זו בעיה….

aviz
    משתתף
    אני לא בדיוק משלם להם על חודשים שלמים. נניח שאני משלם להם עכשיו מה 20 לנובמבר על ה 20 לינואר כיצד אני מסמן את החשבוניות שבגינם שולמה עמלת הסוכן ?
    עשיתי דוח שמציג את עמלות הסוכן לתקופה מסויימת. אחרי שאני משלם את כל הדוח לסוכן אני מוציא את הדוח לאקסל ורוצה להעביר את כל החשבוניות שבדוח לסטטוס 'שולמה' שהוא בעצם עוד סטטוס 'סופית'.
    ואני מבין שאין דרך לעשות את זה אלא לצלול חשבונית חשבונית מתוך הדוח או לפתח מסך עם עמודה של מספר חשבונית ועמודה של סטטוס ושם להריץ מקרו.
    YairM
    משתתף
    לא ברור לי ההקשר של התאריכים,במנגנון הקיים אתה יכול לבחור את חתך התאריכים והחשבוניות שבגינם תשולם העמלה,כדאי שתבדוק ותכיר את המנגנון.

בכל אופן לשיטתך כן תוכל לבצע שינוי גורף,היות ויש לך שלושה פרמטרים,סטטוס החשבונית,תאריכי החשבונית ומספר הסוכן.

במסך עדכוני פרטים לחשבוניות תשלוף את החשבוניות לפי הפרמטרים האלו,תוכל לעבור עליהן אם לא מדובר בכמות גדולה מאוד,ולנקות בעזרת F7 חשבוניות שלא תרצה לשנות להן סטטוס,לאחר מכן תקליט מאקרו רקורסיבי שמעתיק שדה עליון כמו F10,שנה את הסטטוס של השורה הראשנה ידנית ,רד שורה והפעל את המאקרו.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.