› פורומים › שימוש במערכת › שינוי סטטוס העברה בין מחסנים
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 3 חודשים by
שלום גודו.
-
- מרץ 26, 2017 בשעה 5:11 pm
- מרץ 26, 2017 בשעה 7:36 pm
דווקא זה כן אפשרי.
שלוף את התעודה,עמוד על אחד השדות במסך האב ולחץ על הפעלה ישירה ביטול סגירת התעודה,סטטוס התעודה יחזור לטיוטא,בצע את השינוי והחזר את הסטטוס לסופית.- מרץ 26, 2017 בשעה 10:02 pm
לא בדקתי אבל יתכן ואם הדפיסו את התעודה לא ניתן (זה ודאי נכון בקשר לתעודת משלוח ונראה לי שתעודת העברה בין מחסנים יש משקל חוקי דומה)ואם כן מה שסמדר כתבה נכון – רק שיהיה ברור שהביטול לא "מבטל" את התנועה שכבר נרשמה אלא מחזירה אותה אחורה ע"י תנועה נגדית.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 26, 2017 בשעה 10:13 pm
כל עוד אין סגירת צובר, אין שום בעיה לבטל את הסגירה של התעודה הלוגיסטית.- מרץ 26, 2017 בשעה 10:25 pm
Interlligent כתב:כל עוד אין סגירת צובר, אין שום בעיה לבטל את הסגירה של התעודה הלוגיסטית.
אתה אומר את זה על תעודת משלוח שהודפסה גם כן?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 26, 2017 בשעה 10:33 pm
yitzchok כתב:Interlligent כתב:
[quote]כל עוד אין סגירת צובר, אין שום בעיה לבטל את הסגירה של התעודה הלוגיסטית.אתה אומר את זה על תעודת משלוח שהודפסה גם כן?[/quote]
מדובר כאן על תעודת העברה בין מחסנים.
המערכת מאפשרת לבטל סגירת תעודה גם אם התעודה הודפסה אך הצובר עדיין פתוח.לגבי ת. משלוח – בסטנדרט לא ניתן.
- מרץ 26, 2017 בשעה 11:13 pm
- מרץ 26, 2017 בשעה 11:17 pm
סמדר כתב:אם כבר מתפלפלים, אז מתוך הפרצדורה:
SELECT 6 INTO :ERRMSG_NUM FROM DUMMY WHERE :PRINTED = 'P' AND
:ORIGFLAG = 'Y'; (מקור)או בקיצור:
6 – לא ניתן לבטל את סגירת התעודה, כי היא כבר הודפסה.דרך העברה בין מחסנים?
- מרץ 26, 2017 בשעה 11:26 pm
רק במשלוחים ללקוח והחזרות סחורה לספק.מהקוד נראה כאילו פעם הכלל הזה חל גם על משלוח לקבלן משנה / הורדת זווד והעברות בין מחסנים אך כבר לא. כך שההשערה שלי היתה במקום והתשובה שלך היתה נכונה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.