› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שינוי פורמט תאריך
- This topic has 38 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 9 חודשים by Lior.
-
- ינואר 19, 2010 בשעה 2:04 pm
תמחק את מה שכתוב למעלה. זה שגיאה. או שיש ביטוי או שיש עמודת טבלה שם טבלה- ינואר 19, 2010 בשעה 2:10 pm
שיניתי את הקוד לזה:
DTOA('DD/MMMM/YYYY
חסר פה בקוד גרש וסוגריים אל תתייחס זה קיים.
קיבלתי את הודעת השגיאה הזו:
דו'ח repprep.q', line 17: parse error at or near symbol DTOA :WWWCPROF_5'.
Query can be found in file : C:\tmp/prep.err- ינואר 19, 2010 בשעה 2:15 pm
איפה התאריך בביטוי ?תכניס את הביטוי שרשמתי לך בהתחלה. תחליף את PDATE ב EXPIRYDATE
השדות: שם טבלה ועמודת טבלה צריכים להיות ריקים.- ינואר 19, 2010 בשעה 2:22 pm
אז מה שאתה אומר זה שלא ניתן להכניס את הקוד לעמודה שכבר קיימת "בתוקף עד", אלא רק על עמודה ריקה חדשה?- ינואר 19, 2010 בשעה 2:25 pm
לא בהכרח. אתה מוחק את הערכים ב"עמודת טבלה" "שם טבלה" בעמודה הקיימת ורושם את הביטוי הנ"ל.
אתה גם יכול להכניס עמודה חדשה כמובן- ינואר 19, 2010 בשעה 2:29 pm
מה זאת אומרת "מוחק ערכים בעמודת טבלה ושם טבלה"
איזה ערכים אתה מוחק?- ינואר 19, 2010 בשעה 2:30 pm
כל מה שאני רוצה זה לשנות את עיצוב התא כמו שאתה עושה באקסל עיצוב תאים ואז משנה את הפורמט של התא, אותו דבר.- ינואר 19, 2010 בשעה 2:31 pm
השדות בפירוט עמודות הדוח שמציינים את שם עמודת הטבלה ואת שם הטבלה. תנקה את שני השדות האלה. איפה שכתוב EXPIRYDATE ו CPROF- ינואר 19, 2010 בשעה 2:36 pm
אבל זו עמודה שיש לה שימוש איך אתה יכול למחוק ככה סתם, הרי ברגע שאתה פותח הצעה ההצעה מקבלת תאריך ואוטומטית בתוקף עד. אני רק רוצה להציג את מה שרשום בשדה בפורמט אחר של תאריך האם זה ניתן או שצריך ליצור עמודה חדשה?- ינואר 19, 2010 בשעה 2:40 pm
יופי. ואתה משנה עכשיו את השימוש שלה. בפניך שתי אפשרויות:
1. לעשות מה שאמרתי לך על העמודה הנוכחית
2. להכניס עמודה חדשה עם הביטוי הנ"ל.כמו שכתבתי לך. הפורמט השונה מחייב שינוי בהגדרות העמודה.
- ינואר 19, 2010 בשעה 2:40 pm
כל זה התחיל כי כשמדפיסים באנגלית את הצעת המחיר החודש מתחלף עם היום וזה מבלבל את הלקוחות, אולי הפתרון היותר פשוט הוא להגדיר שבהדפסה באנגלית יוצג כמו העברית.
לקוחות אמריקאים באמת מעדיפים כך:
Month/day/yearאבל האירופאים מעדיפים כמו אצלנו:
DAY/MONTH/YEAR- ינואר 19, 2010 בשעה 2:42 pm
אתה סתם מסתבך. תעשה מה שאמרתי לך על עמודה חדשה ושלום על ישראל.- ינואר 19, 2010 בשעה 2:50 pm
לקחתי לתשומת לבי את מה שאמרת על ההעתקת הפרוצדורה.
אני אעתיק אנסה שוב עם עמודה חדשה ואעדכן.
מצטער שבילבלתי לך את השכל יותר מדי…………….
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.