› פורומים › שימוש במערכת › שינוי צבע ברשומות לקוח
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 5 חודשים by veredk.
-
- מאי 25, 2020 בשעה 10:42 pm
דבר כזה דורש להוסיף שדה למסך שיציג האם הערכים זהים או שונים ואז להגדיר צביעה לפי אותו שדה. מנגנון הביעה מאוד פשוט ולא תומך בחישובים כאלה בעצמו.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 26, 2020 בשעה 8:41 am
לא ניתן לבצע באמצעות מחולל חוק עסקי.הפתרון של יצחק מחייב פיתוח – הוספת שדה בוליאני בתכנות אשר בודקת אם "עיר שונה משדה עיר מדינ" . נניח שבשדה כתוב Y כאשר יש שוני בין הערים. לאחר מכן קובעים תנאי צבע לפי השדה הזה. כדי לעשות זאת, קודם צריך לשלוף רשומה עם הערך הרצוי (זאת אומרת, השדה החדש עם ערך Y). אחר כך לחיצה ימנית ובחירת "קבע צבע" מהתפריט שייפתח (אפשר לעשות זאת גם באמצעות "תצוגה > צביעת רשומות" בתפריט העליון). כאן קובעים שהרשומה תיצבע באדום אם הערך השדה החדש Y.
- מאי 26, 2020 בשעה 8:42 am
לא ניתן לבצע באמצעות מחולל חוק עסקי.הפתרון של יצחק מחייב פיתוח – הוספת שדה בוליאני בתכנות אשר בודקת אם "עיר שונה משדה עיר מדינה" . נניח שבשדה כתוב Y כאשר יש שוני בין הערים. לאחר מכן קובעים תנאי צבע לפי השדה הזה. כדי לעשות זאת, קודם צריך לשלוף רשומה עם הערך הרצוי (זאת אומרת, השדה החדש עם ערך Y). אחר כך לחיצה ימנית ובחירת "קבע צבע" מהתפריט שייפתח (אפשר לעשות זאת גם באמצעות "תצוגה > צביעת רשומות" בתפריט העליון). כאן קובעים שהרשומה תיצבע באדום אם הערך השדה החדש Y.
- מאי 26, 2020 בשעה 10:10 am
יש אולי פתרון אחד שלא ידרוש פיתוחאבל כן דורש שהכתובת תעודכן אך ורק באותו מסך (או במסך אחר שמתאים, זאת אומרת בו יש את השדה הרלוונטי).
אם אני זוכר נכון יש פרמטרים (שדות די חופשיים) ללקוחות במסך לקוחות.
ניתן להגדיר חוקי נתונים על שדות עיר ומדינה שמעדכנים פרמטר מסוים לפי שוויון/הבדל בין השדות. ואז ניתן להגדיר עליו את הצביעה שתיארנו.
צריכים להבין שהשדה דורש אתחול, הרי לא מדובר בחישוב לפי הנתונים הנמצאים אלא בקביעת ערך במעמד שינוי בלבד.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 26, 2020 בשעה 11:44 am
הסברתי קודם איך להגדיר תנאי צביעה. אפשר לחפש בעזרה לממשק המשתמש (עזרה > מדריך לממשק המשתמש).זה לא חוק.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.