שירות ואחזקה מול כספים בפריוריטי

פורומים שימוש במערכת שירות ואחזקה מול כספים בפריוריטי

משתתף
    ערב טוב עלתה אצלנו בעיה מסויימת בחברה שאני עובד ורציתי לדעת אם ישנו פיתרון לסוגיה הזאת ושוב אני מדבר על תוכנת הפריוריטי
    כאשר מגיע אליי מוצר תקול מלקוח פרטי אני עולה מול השירות והשירות פותח לי קריאת שירות עם RMA אליו אני מכניס את המכשיר כמובן עם מספר סיראלי למעקב עם ישנו כמובן ומעדכן את הRma בסטטוס המתאים אליו . כמובן אם זה מתקין שבא מהשירות לתקן אצל הלקוחה .
    הבעיה האמיתית שעלתה היא כאשר אנו שולחים ציוד שנפתחה לו הזמנת לקוח ואחרי יומים הופיעה תקלה אצלו ואני שוב צריך שיפתחו לי קריאת שירות נוצר מצב שמחלקת הכספים התערבה בנושא ואמרה ״תעשו החזרה ללקוח ישירות למחסן תקולים ועל מנת לעשות החזרה למחסן תקולים עליי ליידע את השירות שיפתחו לי קריאת שירות עם Rma שבעצם ה Rma נותן מעקב למחלקת השירות מה קרה עם המוצר זאת אומרת שאם אני מעביר אותו לתיקון אני אני עושה העברה בין מחסנים לחברה שמתקנת ושם שם את Rma שבתוכו אני משנה את הסטטוס ל לתיקון בחוץ מחלקת הכספים אומרים שהם לא יודעים על המעקב הזה בגלל שיוצא ונכנס מכשיר והם לא רואים את התנועות במחסן איך אני יוצר מצב שהשירות ומחלקת הכספים יהיו בקשר תמידי ללא שאלות לאורך כל התנועות הנוספות שקוראות בקריאת השירות תודה.
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.