שליחת דו"ח במייל עם 2 טבלאות לינק

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי שליחת דו"ח במייל עם 2 טבלאות לינק

משתתף
    בס"ד

שלום,

איך ניתן לשלוח דו"ח במייל שיווצר על סמך 2 טבלאות לינק?

כפי הנראה אם משתמשים ב  WINACTIVE ניתן לשלוח רק טבלת לינק אחת. והגדרת הדו"ח כשלב בפרוצדורה אמנם מאפשר מספר טבלאות לינק אבל איך ניתן לשלחו במייל?

האם הדרך היחידה היא לשפוך את תוצאת 2 הטבלאות מקושרות לטבלה מאוחדת ולבנות לזה דו"ח וכך לשלוח עם טבלת לינק אחת?

תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אתם שואלים על 2 טבלאות לינק כי אלה קלטים לדו"ח קיים שקובעים את האוכלוסיה שבו, או טבלאות בו יש נתונים מוכנים לדו"ח?

אתם חייבים להפעיל R עם שליחה במייל או יכולים להפעיל P עם שליחה במייל כאשר יש R בפנים?

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    namnami
    משתתף
    מדובר בפרוצדורה שמפעילה ממשק למסך ורוצים לשלוח במייל דו"ח שגיאות שמורכב מטבלאות לינק STACK_ERR + GENERALLOAD_T.

לא ברור לי איך ניתן לשלוח במייל דו"ח כזה (אלא א"כ מאחדים את הכל לטבלת לינק אחת לפני שליחה לדו"ח).

תודה

namnami
    משתתף
    הייתי מצפה שלכזה דבר שימושי יהיה פתרון. אין אפשרות לשלוח דו"ח עם 2 טבלאות לינק במייל?

תודה

NoamN
    משתתף
    none
    פעם ביררתי משהו דומה וקיבלתי תשובה שאי אפשר. אני ממליץ להגדיר טבלה יחודית לצורך הדו"ח שיכיל את כל השדות הנדרשים. ספק אם אתה צריך את כל השדות ב-GENERALLOAD_T: לפי הרמז אתה מדבר על משלוח הודעות שגיאה לאחר ממשק.

אפשר ללכת בכיוון אחר ולשלוח את הדו"ח INTERFACEERR אשר יציג את כל השגיאות של אותו ממשק.

namnami
    משתתף
    כשמריצים כמה רשומות בממשק ראיתי שדו"ח INTERFACEERR לא מציג שגיאה עבור כל רשומה שנכשלה בשורה נפרדת לכן רציתי דו"ח שלצד השגיאה יציג גם באיזה רשומה מדובר שנכשלה.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.