› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שליחת חשבונית בעת סגירה
- This topic has 18 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 7 חודשים by
oron.
- ספטמבר 12, 2017 בשעה 9:01 pm
הגדרתי חוק בעת מעבר חשבונית לסטאטוס סופית, האימייל נשלח כאשר אני סוגר ידנית בתוך התוכנה.
אחרי שהסבירו לי פה בפורום איך לעשות שדה שדרכו ברגע שעורכים את החשבונית ומגדירים V עליו, החשבונית נסגרת, עכשיו החשבונית נסגרת אבל משום מה זה לא נשלח ללקוח, יש משהו לעשות בנידון?
מוגדר על איש קשר בלקוח ״איש קשר לחשבונית״ וכן ״איש קשר לגיול״
אני מעונין לעשות את אותה הפעולה גם בקבלה.תודה מראש!
- Replies
-
- ספטמבר 12, 2017 בשעה 9:27 pm
כללים בחוקים עסקיים עובדים רק כשיש שינוי ידני במסך בו הם מוגדרים.
כאשר אתה סוגר חשבונית,זה מתבצע בעזרת תוכנית ולכן הכלל לא יעבוד.
מה שתוכל לעשות זה לשנות את הכלל ובכותרת תבחר לאחר שהתעודה שוהה בסטטוס סופית X זמן שלח דואר לאיש הקשר.אתה גם צריך להפעיל את התוכנית שליחת תזכורות ב-TTS,אם היא לא מופעלת וגם לדאוג שאפשר יהיה לשלוח דואר למייל חיצוני דרך ה-TTS.
בצורה זו בזמן ריצת המשימה של שליחת תזכורות המערכת תישלח את החשבונית בפורמט שבחרת לאיש הקשר.
- ספטמבר 12, 2017 בשעה 10:00 pm
טוב ראיתי את זה תחת:
מנהל המערכת->תחזוקת מערכת->Tabula Task Scheduler->הפעלת ה-Tabula Task Scheduler
ואני רואה שזה מופעל, זה בדיפולט עושה את הפעולה הזאת?ומה לגבי האפשרות לשלוח אימייל, איך אני בודק שהוא יכול?
תודה מראש!
- ספטמבר 12, 2017 בשעה 10:05 pm
- ספטמבר 13, 2017 בשעה 12:51 pm
טוב אז ככה, הגדרתי על החוק שהוא יופעל "התעודה שוהה בסטאטוס זה יותר מ-1 דקות".
עכשיו הגדרתי ככה:
תחת הגדרת משימות ל-tts
משימה – Send Reminders about document status
תדירות ביצוע(דקות) – 1
כל היום – Vהגדרתי תחת ניהול משרד->דואר->הגדרת משלוח דואר עם שרתים אחרים ->שרתי דואר
שרת דואר – billing
כתובת שאר דואר – smtp.office365.com
דומיין – הדומיין שלי
פורט smtp – 587
SSL – V
TLS – Vתחת ניהול משרד->דואר->הגדרת משלוח דואר עם שרתים אחרים->הגדרת משלוח דואר עם שרתים אחרים
שרת דואר -> billing
שם משתמש – billing@mydomain.io
סיסמא – כמובן
email – my email
משתמש ב-Outlook – כן
שלח דואר ניסיון -> כן
והדואר ניסיון עובד.יש משהו לא בסדר עם התהליך? או שחסר משהו?
תודה!- ספטמבר 13, 2017 בשעה 3:14 pm
לדעתי תדירות הרצת המשימה מוגזמת, אבל אני מעולם לא בדקתי כמה קשה התוכנה הזאת צריכה לעבוד בפעול.
לא היה יכול להספיק הרצה כל 5 או 10 דקות?
העיקר בהגדרות בדואר אלו זה שאתה צריך לקנפג איפה שה-TTS רץ.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ספטמבר 13, 2017 בשעה 6:00 pm
אם הדואר נסיון נשלח בהצלחה,אז כנראה שהכל בסדר.
תוכל להיכנס באאוטלוק שלך לתיקיית פריטים שנשלחו ולראות את התעודות שנשלחו דרך התוכנית ב-TTS.למה חשוב לך לשלוח את החשבונית כמעט בזמן אמת,לא יותר יעיל להפעיל את התוכנית כל לילה בשעה שתגדיר,וכך לשלוח בו זמנית את כל החשבוניות שנסגרו באותו יום?
- ספטמבר 13, 2017 בשעה 6:50 pm
לא קריטי לי… אבל זה לא משנה לי כרגע, אפשר תמיד לשנות את זה אחר כך. אבל בכל מקרה, אני ניסיתי לסגור כמה חשבוניות וזה בכל זאת לא שלח, ככה שמשהו עדיין לא מסתדר פה בכל הסיפור.- ספטמבר 13, 2017 בשעה 8:08 pm
תבדוק שבחשבונית מוגדר איש קשר,ולאיש קשר מוגדרת כתובת דואר אלקטרוני במסך אנשי קשר,מסך בן של לקוחות- ספטמבר 13, 2017 בשעה 8:50 pm
לפעמים יש בעיה לסרביס tts לפתוח את הoutlook באופן ייזום במידה והוא סגור בשביל לשלוח מייל.
הכי נוח זה שבשרת אפליקציה תגדיר בתחנת העבודה שליחת מייל ללא outlook- ספטמבר 13, 2017 בשעה 10:12 pm
אגב,כאשר בדקת לפי ההנחיות מטה ששלחתי לך בהודעה קודמת,קיבלת הודעת דואר למייל שמוגדר למשתמש tabula?כיצד ניתן לבדוק שה- TASK SCHEDULER שולח דואר באופן תקין?
ב- Task Scheduler, ניתן להשתמש במשימה:
Send Test Mail (to user 'tabula')
כדי לשלוח דואר נסיון למשתמש tabula. אם מוגדרת לו כתובת דוא"ל חיצונית, תישלח הודעת דואר לנסיון לכתובת זו. אחרת – לכתובת הדואר הפנימי.קבלת הודעת דואר שנשלחה לנסיון משמעותה:
שרת הדואר מוגדר כהלכה.
נשלח דואר המתוזמן באמצעות Task Scheduler.- ספטמבר 14, 2017 בשעה 4:39 pm
אתה מתכוון להפעלה יזומה, או לדאוג שהמשימה פעילה ותרוץ לפי התזמון לעמות לא פעילה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.