› פורומים › שימוש במערכת › שליחת מייל בפריוריטי
- This topic has 12 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 4 חודשים by moshe.
- יולי 13, 2009 בשעה 1:22 pm
כשאני במסך הצעות מחיר, לוחצת על הדפסה (לא משנה איזו), מסמנת microsoft word,הצעת המחיר נשלחת לסוג של word וכאשר אני שולחת את המסמך במייל –
נמען דואר (לסריקה) – מוסיף את המסמך כמסמך מצורף למייל, אבל לא מציג לי את החתימה הקבועה שלי במייל
נמען דואר (כקובץ מצורף) – מוסיף את המסמך כסריקה אבל בג'יבריש
מישהו יודע למה ואיך אפשר לתקן?
תודה
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 13, 2009 בשעה 2:02 pm
- יולי 13, 2009 בשעה 2:13 pm
אין אפשרות כזאת, רק במסמך word רגיל
דרך הפריוריטי כששלוחים ל-word, הוא פותח מסמך שהוא לא בדיוק word – הוא בסיומת htm ושם אין את האופציה שרשמת- יולי 14, 2009 בשעה 10:22 pm
במקום לשלוח לוורד, תשלחי את המסמך להצגה, באקספלורר תבחרי קובץ>ערוך באמצעות וורד, משם תמשיכי כרגיל- יולי 15, 2009 בשעה 11:42 am
ניסיתי, זה לא עובד. זה בדיוק כמו שאני אשלח ישר לוורד.
גם בתהליך שרשמת לי, אין את האופציה של הוספת חתימה- יולי 15, 2009 בשעה 11:47 am
1. על אריזה חתימה את מדברת ? יש חתימה של אימייל רגיל (כמו החתימה הנפוצה שאנשים עושים לעצמם באאוטלוק) ויש את החתימה בתחתית המסמך שמופק מפריוריטי.2. חוץ מהבעיה של החתימה יש בעיה נוספת ?
- יולי 15, 2009 בשעה 12:13 pm
אני מדברת על החתימה של אימייל רגיל
יש גם בעיה שאם אני מהוורד שולחת כמייל לא כמסמך הצורף אלא כריוויו, המסמך מופיע בג'יבריש. אבל זה פחות אכפת לי כי המשתמשים שלי רוצים לשלוח רק כמסמך מצורף- יולי 15, 2009 בשעה 12:18 pm
מאיפה נשלחת הודעת האימייל ? מהדואר של פריוריטי או מהאאוטלוק ?- יולי 15, 2009 בשעה 1:20 pm
אם כך, קשה לי להבין מה הקשר לפריוריטי.
סוף כל סוף מדובר בקובץ וורד שאתם שולחים דרך אאוטלוק.
אם את לוקחת סתם וורד אחר ומנסה לשלוח אותו, את כן מקבלת את החתימה שלך ?יכול מאוד להיות שתוכנות חיצוניות שפותחות הודעות אאוטלוק, אינן שמות חתימה בהודעה. גם כשפריוריטי שולח מייל אין חתימה בהודעת האאוטלוק שנוצרה, אלא רק כאשר הפתיחה היא מאאוטלוק עצמו.
מדוע את צריכה לעבור דרך וורד? בשביל להכניס שינויים בגוף המסמך ?
- יולי 15, 2009 בשעה 1:32 pm
אם אני לוקחת סתם מסמך וורד ושולחת למייל, אפשר להוסיף חתימה.
אנשי מכירות רוצים לשלוח לוורד ואז למייל כי אז הם יכולים להוסיף מלל, בניגוד לשליחה ישירות מהפריוריטי למייל במייל אוטומטי- יולי 15, 2009 בשעה 1:40 pm
זו יריה באפלה אבל תנסי לשמור קודם את המסמך עם סיומת doc ולא htm כמו שזה יוצר מפריוריטי. ואת ה doc הזה לשלוח
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.