תיקונים ללקוח במסגרת האחריות

פורומים שימוש במערכת תיקונים ללקוח במסגרת האחריות

משתתף
    השבוע תיקנו ללקוח מכשיר במסגרת האחריות.הוצאנו חלקים מין המלאי והחלפנו אותם במערכת של הלקוח.
    איך מנהלים/רושמים את התהליך נכון במערכת Zoom?
    מ-א' ועד ת'.
    זאת פעם ראשונה שאני נתקלת בצורך כזה ואני ממש לא יודעת איך להתמודד עם התהליך זה.
    בתודה מראש,
    מרינה
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    הי מרינה

במערכת ZOOM ישצמיכה חלקית לתהליך שאת מציינת.

מערכת ZOOM מאפשרת לך להגדיר פריטים כמנוהלים מספרים סידוריים (שדה ברמת כרטיס פריט) ולאחרמכן המערכת מאפשרת לך להקים כרטיס מכשיר ולעקוב אחר תנועות יציאה וכניסה שלו (באמצעות מסכי הבן רישום מספרים סידוריים של תעודות מלאי כגון תעודת משלוח, תעודת החזרה חשבוניות וכיוצא באלו).

על י האמור לעיל את יכולה לתעד את העובדה שהעברת ללקוח פריטים מסויימים על פי מספרייהם הסריאלים וכן קיבלת בחזרה חלקים אחרים.

לא תוכלי לתעד את העובדה שהתהליך בוצע מתוקף אחריות.

מרינה לוי
    משתתף
    אז מה לעשות?
    להוציא את החלקים (שהוחלפו במערכת של הלקוח) מרשימת המלאי ע"י שימוש ב"הנפקה לשימוש שוטף"?
    עפר שקד
    משתתף
    רעיון מצויין.

אפשר גם לא לסמן את העובדה שהם חוזרים.

מרינה לוי
    משתתף
    תודה, כך אעשה.
    יניב
    משתתף
    הי מרינה,
    אצלנו בחברה במקרה כזה מקימים הזמנת לקוח שבה רשום מק"ט תיקונים(לחיוב של עבודה)(כמובן מק"ט לא מנוהל מלאי)כמו 000, ואת החלקים רושמים גם בהזמנת לקוח וכך יוצאים מהמלאי בתעודת משלוח.
    בברכה,
    יניב
    מרינה לוי
    משתתף
    זאת גם דרך, נראה לי יותר טוב מהנפקה לשימוש שוטף – ככה ניתן לראות מה הלך לאיזה לקוח בקלות, נכון?
    לדעתכם המלומדת, מה עדיף לי לעשות ?
    יניב
    משתתף
    הנושא שאת מדברת עליו נקרא תהליך RMA.
    יש בזום את מודול שירות ואחזקה? אני מניח שלא, יש בזום תעודה שנקראת מספרי RMA(נמצא בנתיב:ניהול מלאי > תחזוקת מלאי > מספרי RMA)?
    יניב
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.