שלום סוניה,
בלי להשמע מתנשא (אני מקווה) יש לי כמה דברים להציע.
1 – מדובר בפתיל שמתאים הרבה יותר לפורום של אפיון ופיתוח, דווקא מכיוון שמדובר בתכנות ובניית מסך.
2 – את לוקחת פרוייקט שהוא די גדול ולא כזה פשוט בפריוריטי (אלא אם אני מפספס משהו). אם אין לך מישהו זמין לצידך שינחה אותך נסי לפרק את הפרוייקט לשלבים, במקום לבנות את הכל בבת אחת. אני מפחד שאחרת פשוט תשברי באמצע, ויהיה חבל על המאמצים.
3 – נדמה שאת לוקחת משהו שעובד כרגע באקסס או משהו בסגנון ומנסה להמיר אותו לתוך פריוריטי. אם זה ככה – האם הנתונים והטבלאות המגבים את המסך נמצאים כבר בפריוריטי או שיש לבנות גם את זה מאפס? אם זה משהו שאת מנסה להעתיק בלי דוגמא עובדת – האם יש לך איזשהו אפיון של המערכת – איזה טבלאות/שדות מגבים את המערכת כרגע?
אני מוכן לעשות מאמץ, ואני מתאר לי שגם רבים אחרים כאן, ולנסות לעזור לך – אבל זה יקח זמן ונסיונות וקריאה.
הקובץ ששלחתי בתור תגובה לאחת ההודעות האחרות שלך מצורף גם כאן אבל בלי רקע בסיסי במסדי נתונים ותכנות הוא יעזור לך מעט יחסית.
מעבר לכל זה אני ממליץ בחום לקרוא את המאמרים שליאור פרסם כאן בנוגע לעבודה במערכת נסיון במקום במערכת אמת בכדי לא לפגוע בנתוני אמת. רוב מה שהוא כתב שם בנוגע לדו"חות נכון גם למסכים וטבלאות.
בהצלחה
אורן [file name=priority14_sdk-20101129.pdf size=928154]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/priority14_sdk-20101129.pdf[/file]