תעודת אחריות

פורומים שימוש במערכת תעודת אחריות

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    האם יש לכם מודול שרות ואחזקה?
    מה זה בכלל? 🙁
    אני קונה מחשבים למשל עם אחריות של שנה או יותר
    אני גם מוכר אותם מחשבים ללקוחות סופיים
    אני צריך לקבוע להם תקופת אחריות שאני מקבל מהספק
    לזה התכוונתי
    YairM
    משתתף
    אז אין לך מודול שרות ואחזקה…. 🙂

במקרה כזה,תוכל להגדיר את הפריט כמנוהל מספרים סידוריים,לפתוח לו כרטיס מכשיר,ובכרטיס המכשיר ישנם שדות תאריך מסויימים ,שתוכל להשתמש בהם ולשנות את שמותם ,לתחילת תקופת אחריות וסיום תקופת האחריות.

ז"א שאין במערכת
    אפשרות להנהלת עניין האחריות אוטומטית ?
    yitzchok
    משתתף
    IL
    יאיר ענה בהנחה שאין לכם את מודול השירות והציע איך להסתדר בלי מה שלא זמין לכם.

אם תרצו להשקיע במודול השירות (או אם במקרה יש לכם אותו אבל אתם לא מודעים לכך) אז תקבלו מענה מוכן ומקיף לכל מה שקשור לתחום הזה.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    אני חושב שאין לנו אותו
    שנית אני לא מבין למה הוא צריך לעלות כסף
    assaf
    משתתף
    אפשר להשתמש בפרמטרים למוצרים או טקסט למוצר.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    נציין שהתשובה של אסף יכולה לתת מענה לצורך לדעת מה תקופת האחריות שניתנה לכל מוצר מסוג מסוים אבל לא נותנת מענה לצורך לדעת בדיוק מתי נגמר האחריות על מוצר ספציפי שנמכר ללקות ספציפי, דבר אליו יאיר התייחס. יתכן הבדל משמעותי במקרים מסוימים.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    nouh כתב:

אני חושב שאין לנו אותו
    שנית אני לא מבין למה הוא צריך לעלות כסף

זה עולה כסף כי על ידי צמצום פונקציונאליות לפעולות מרכזיות הם יכולים ליצור מוצר שעונה על הצרכים של הרבה עסקים במחיר סביר (ובהשקעת תמיכה סבירה עבור עצמם). לקוחות שצריכים מעבר משלמים מעבר ומקבלים תמורה.

גם ב app בסמארטפון שעולה דולר יתכן תוספות בתשלום…

assaf
    משתתף
    נכון, אבל ברגע שמונפקת תעודה ללקוח (תעודת משלוח / חשבונית) אתה יכול לדעת בדיוק מתי סופק ללקוח (בהנחה שאתה מנהל מספרים סידוריים)
    yitzchok
    משתתף
    IL
    לא אמרתי שאי אפשר רק שזה פתרון מוגבל או חלק מפתרון.

אני רמזתי למורכבות אפשרית ממצבים כמו הארכת תקופת אחריות על יחידה מסוימת מסיבות שונות או שינוי מדיניות אחריות שהיה משנה את האחריות שניתנת לכל מוצר מסוג מסוים מתאריך נתון – לפי ההצעה שלך היית צריך מק"ט חדש כדי לא לסבך את ההיסטוריה.

לא כל אחד יסתבך ככה אבל אנחנו לא יודעים את הציפיות של nouh ואם מציעים פתרון בדיעבד אני רוצה לדעת שזה ברור שזה לא פתרון מושלם.

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.