תפריט ראשי

משתתף
    שלום לכולם,

איך נתן לשלוט כ-tabula בתפריט ראשי? (להוסיף, למחוק, להעביר שורות טפריט). האם אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל ע"י מחולל? או בWINDBI?

VILLEO

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • Replies
    Lior
    מנהל בפורום
    התפריט הראשי הוא תפריט רגיל. ניתן למצוא אותו ולעבוד איתו במחולל התפריטים תחת השם MAIN
    Leon
    משתתף
    ליאור,

ואם לשורת תפריט מקושר יישות מטיפום F (מסך) איך אני מנתק אותו מתפריט? ניסיון למחוק שורת מסך משורת תפריט ראשי (יכול להיות לא רק ראשי) מתקבלת הודעת פריוריטי שלא ניתן לנתק את המסך מהתפריט.

VILLEO

Lior
    מנהל בפורום
    אצלי זה מוחק ללא בעיה. אתה יכול לצרף צילום מסך של ההודעה שאתה מקבל ?
    yitzchok
    משתתף
    IL
    villeo, תנסה לקשור את המסך לתפריט אחר לפני הניתוק מ-MAIN.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    Leon
    משתתף
    מצ"ב שתי הודעות שגיאה אשר מתקבלות במחיקת תת תפריטים הקשורים.
    Leon
    משתתף
    מצ"ב קובץ אקסל עם צ"מ
    Lior
    מנהל בפורום
    הי,
    תודה ליצחק שהאיר את עיני בדבר הזה.
    כדי שתוכל לנתק את המסך אתה צריך להכניס DEVCENTER עם ערך 1 לטבלת SYSCONST. חשוב מאוד לזכור להסיר אותו אחרי כן.
    Leon
    משתתף
    יצחק, קישרתי מסך לתפריט אחר ומחקתי מתפריט הראשי אבל עכשיו אינני מצליח למחוק מאותו תפריט אחר.
    ליאור,כרגע בטבלת SYSCONST אין עמודת DEVCENTER. לפי שהבנתי אני צריך להוסיפה עם ערך 1? אם כן תוסיף לי בבקשה הסבר קצרצר על זה. האם יש במהלך הנ"ל סכנה כלשהי?
    Lior
    מנהל בפורום
    אתה צריך להכניס רשומה לטבלה לעמודות NAME ו VALUE את הערכים DEVCENTER ו 1 בהתאמה.
    (לא עמודה חדשה, אלא רשומה חדשה)

זה מאפשר את ניתוק המסך, זה פותח את כל המערכת הסטנדרטית לביצוע שינויים ומבטל את עיצובי המסכים של המשתמשים לחלוטין. לכן עבודה במצב הזה חייבת להיות בשיא הזהירות, וצריך לזכור להסיר את הרשומה מיד אחרי שסיימת.
    כמעט בכל המקרים של שינוי ישות סטנדרטית שלא על פי נהלי הפיתוח גורר מערכת לא יציבה ותקלות. כמו כן זה מסיר את האחריות של בית התוכנה לטיפול בתקלות

Leon
    משתתף
    תודה רבה על ההסבר.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.