FOOTER בדו"ח HTML

פורומים שימוש במערכת FOOTER בדו"ח HTML

משתתף
    שלום.

ישנן פרוצדורות HTML רבות במערכת: הדפסת אישור הזמנה, הדפסת תעודת משלוח וכו'.
    בכולן יש לוגו אשר מוגדר להיות בראש כל עמוד חדש.

אשמח לשמוע על דרך להגדיר FOOTER אשר יופיע בתחתית כל דף.

הכוונה היא לתת-דו"ח אשר יוגדר בתחתית ההדפסה (מקובע) ולא "ינוע" בדף, כתלות בתכולת ההזמנה/תעודה.

תודה מראש.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    צבי
    משתתף
    דוח HTML הוא בעצם צרוף של דוחות אחד אחרי השני.
    הכותרת שאתה רואה היא בעצם דוח.
    תכתוב דוח עם נתוני הFOOTER שאתה רוצה, צרף אותו לפרוצדורה שמדפיסה את הדוחות שאתה רוצה וצרף לכל תצורת הדפסה בפרוצדורה.
    שים לב לתצטרך ללמוד איך קובעים את סדר הדוחות בתצורת ההדפסה ואיך בכלל עובד דוח HTML.
    צבי
    amitb
    משתתף
    ניתן לדעתי במסך הגדרות לתעודות כספיות או בטקסט קבוע לתעודות(משלוח/ הצעת מחיר וכד') או בטקסט קבוע לסוג מכירה הצעה/הזמנה
    ניתן לצרף תמונה מופיע באיקון ליד קישור
    כדי לנסות את זה
    Gabby
    משתתף
    היי צבי.

תודה על התשובה.

הכוונה שלי היא קצת אחרת – אני אנסח מחדש.

ידוע לי שדוח HTML (או פרוצדורת HTML) הוא בעצם קומבינציה של מספר דוחות – לוגו, נתוני כותרת, פרטים כלליים וכו'.
    כתבתי את הפרוצודרה, ה-HTMLCURSOR ואת כל תתי הדוחות הרלוונטיים (אחד מהם משמש כ-FOOTER ותמיד מוצג אחרון), שמתייחסת למסך הרלוונטי – תעודות משלוח.

הבעיה שלי מתחילה כאשר מפיקים הדפסות לתעודות משלוח עם תכולות שונות.
    כאשר מפיקים תעודת משלוח "דלה" עם שורה אחת, בהדפסה יוצא דף אחד, והדוח שמשמש כ-FOOTER עשוי לצאת 15 ס"מ לפני סוף הדף.
    כאשר מפיקים תעודת משלוח עם יותר מידע (יותר שורות לצורך העניין), דו"ח ה-FOOTER עשוי להתקבל לקראת סוף הדף המודפס (במקרה הטוב) או בדף שני/נוסף כאשר שם הוא יופיע בתחילת הדף, בגפו, מתחת ללוגו…

אני מעונין לדעת אם קיימת דרך "לקבע" את מיקום דוח ה-FOOTER בהדפסה כך שיופיע תמיד בתחתית הדף (בדומה לדוח הלוגו שתמיד מופיע בראשית כל דף ובמיקום קבוע).

תודה

צבי
    משתתף
    אני לא יכול להגיד שאני זוכר את כל פקודות ה HTML, אבל אם יש אפשרות כזאת בHTML תצטרך "להזריק" פקודה כזאת לתוך הדוח שלך לפני שאתה מדפיס.
    נתתי פה בפורום דוגמא ל"הזרקת" מעבר עמוד בדו"ח. תוכל לקחת משם את העיקרון אבל את הפקודות תצטרך לחפש לבד…
    גם אחרי שתמצא את הפקודה ייתכן ותצטרך לעוך מספר ניסיונות עם ההגדרות של מיקום הדוח עד שתצליח.
    מהניסיון שלי ההגדרות שמעבירים ב INPUT השני משפיעות על אם הפקודה תצליח או לא.
    בהצלחה
    יהודה
    משתתף
    היי! האם הסתדרת?
    אני גם זקוק לפיתרון כמוך… B)
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.