› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › INSERT למסך טקסט
- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by
הילה.
-
- דצמבר 3, 2015 בשעה 2:30 pm
העניין הוא שעם ממשק זה מוחק לי את הטקסט שכבר היה קיים במסך טקסט.
למרות שנתתי לו שורה אחרונה בDB+.איך ניתן לשלוט בזה.
להלן קטע של ההכנסה לטבלת הטעינה
:TEXTLINE זה מספר שורה אחרונה +1 שקיימת במסך שאליו אני מנסה להכניס את הטקסט הנוסף.
KLINE זה שורה ברשימה שאני מנסה להכניס.
INSERT INTO GENERALLOAD
(LINE,RECORDTYPE,TEXT)
SELECT (2+:TEXTLINE+KLINE), '2', HE_CHECK
FROM HE_SERVCALLCHECKS
WHERE SERVDOC = :$.DOC
AND HE_CHECK NOT LIKE '<timestamp:%';- דצמבר 3, 2015 בשעה 5:36 pm
לכן תכניסי קודם את כל הטקסט הקיים + את הטקסט שאת רוצה להוסיף ותבצעי טעינה של הכל. נכון זה עקום. אבל זה עובד. לא מצאתי משהו יותר טוב לעת עתה…- דצמבר 7, 2015 בשעה 1:49 pm
אני רוצה להסביר שוב את הבעייה שאני מנסה לסדר.יש לי רשימה (טבלה) שכל שורה מציינת משימה בעברית. השדה של המשימה הינו RCHAR
אני מנסה להעביר את הטקסט הזה למסך תאור תיקון בקריאות שרות.
לצורך הדוגמא:
שורה משימה
1 בדיקת אישור לקוח?
2 כמות מלווים?
3 קיים אישור הגעה?ניסיתי להכניס לטבלת טעינה GENERALLOAD לתוך שדה TEXT (שגם הוא מסוג RCHAR)
ומה שוקרה זה שהטקסט מגיע למסך לאחר טעינה הפוך, רצוף באותה שורה, ומשמאל לימין ולא מימין לשמאל.בהמשך לדוגמא למעלה זה מה שאני מקבלת:
?העגה רושיא םייק ?םיוולמ תומכ ?חוקל רושיא תקידב (מיושר למשאל לימין)מה אני צריכה לעשות כדי שזה יצא בסדר?
- דצמבר 7, 2015 בשעה 3:25 pm
הי הילה
בכורת הממשק יש דגל טקסט מעוצב. תדליקי אותו ותנסי.
אם לא הלך, אין ברירה אלא לעשות INSERT עם קוד HTML לתוך הטבלה.- דצמבר 7, 2015 בשעה 3:47 pm
יש לך המלצה איפה אני יכולה ללמוד איך עושים זאת?לא משנה איך אני מנסה להכניס זה יוצא הפוך.
- דצמבר 7, 2015 בשעה 4:20 pm
טוב, הסתדר. פשוט הכנסתי למשנה מסוג CHAR (כנראה שזה עובד הפוך על הפוך)תודה על התגובות.
- דצמבר 8, 2015 בשעה 2:06 am
יגעת ומצאת – תאמין!עד כמה שזכור לי עמודת TEXT בטבלאות הטקסט היא מטיפוס RCHAR.
על איזו טבלה את עובדת ?
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.