› פורומים › שימוש במערכת › power bi
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 5 חודשים by yuval.
-
- יוני 27, 2017 בשעה 2:34 pm
noasegev כתב:מישהו כאן מכיר powerbi?
חיברתי את הפריוירטי, ועשיתי כמה דברים מגניבים, אבל אני לא מצליחה להבין איך אני משתמשת בתאריכים של הDB של פריוריטי.
באיזה פורמט זה? דקות החל מ1988? ואיך אני מחשבת את זה לdatetime נורמלי?לא צריך להכיר PowerBI.
השאלות שלך רלוונטיות לכל שאילתאות SQL.
את צודקת בדיוק לגבי משמעות הערך של תאריך.
יש פונקציה סטנדרטית שהם מספקים. חפשי tabula_dateconvert במסמך ה-SDK/
אזהרה למי שאולי לא כ"כ בקי ב-SQL – אם תעשי שאילתאות עם תנאים על תאריכים אין להתנות בערך של תאריך שיוצאת מהפונצקיה. זה מבטל אפשרות שימוש באינדקס והביצועים ברצפה. יש להמיר את התאריך שב-SQL למספר המתאים לפריוריטי. אני חושב שפעם העליתי פונקציה לכאן. אחפש אותה.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 27, 2017 בשעה 2:38 pm
דוגמה של המרת תאריך SQL לתאריך פריוריטיdeclare @date datetime
set @date = '2015-01-01'select DOCNO, CURDATE from demo.dbo.DOCUMENTS
where CURDATE >= round((convert(float,@date) - 32141) * 1440,0)
order by CURDATE[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 12, 2021 בשעה 11:44 am
הי,אני רוצה לעשות את ההמרה הזו בתוך הPOWER BI.
אני לא כל כך מבין מה הקוד עושה.
אשמח להבהרות
תודה
ערן
- מאי 12, 2021 בשעה 1:20 pm
אני רואה שנתתי נוסחה שמתאים לכיוון השני (שליפה לפי תאריך SQL)תשובה מפורטת נמצאת בדיונים אחרים כאן. חפש Dateadd ו/או 1440, לא זוכר איך בדיוק תמצא את זה כאן.
בכל מקרה, אתה צריך להוסיף לתחילת היום של 01/01/88 את מספר הדקות שיש בעמודה שיש בפריוריטי ותקבל תאריך (ואולי גם שעה, תלוי בעמודה)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.