› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › PRE-FORM, כיצד לבחור אילו שורות יופיעו במסך
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 7 חודשים by
roni.
- Replies
-
- ינואר 21, 2016 בשעה 2:00 pm
תודה על המענה,
השתמשתי בו פעם אחת כדי למלא את כל המסך בכניסה ובמקרה הזה פשוט העתקתי את הקוד ממסך סנטדרנטי.
אני לא יודע איך להשתמש בזה כדי להכניס אליו MAX LINE מהטבלה הנוכחית.
זה מה שמצאתי בSDK שיכול להיות דומה למה שאני צריך, אבל האם העמודה חייבת להיות מוצגת במסך? והאם זה קריטי הטיפוס של העמודה שעליה אני מבצע את השאילתא? אפשר לעשות על INT?:KEYSTROKES = '{Key Right} 01/01/06 {Exit}' (moves one column to the right and
executes a query that retrieves any records with Jan. 1, 2006, in the field).- ינואר 21, 2016 בשעה 4:49 pm
מסתבר שזה מזין עמודה במסך האב כשאתה שם את זה במסך הבן…
מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? על פניו, זה אמור להיות משהו די פשוט 🙂- ינואר 23, 2016 בשעה 4:55 pm
אתה יכול בפרה פורם לבחור את הערך המקסמלי שאתה רוצה
להוסיף עמודה ולהגדיר בה שווה לערך שבחרת- ינואר 25, 2016 בשעה 12:19 am
דוגמה להצגת השורה במסך תעודות מלאי
בפרה פורםSELECT MAX(LINE) INTO :XXXX_LINE FORM TRANSORDER
WHERE DOC = :$$.DOCבמסך תוסיף עמודה XLINE XXX_ ובתנאי תרשום
=XXXX_LINE
(השווה מצד שמאל )* קצת "התחרבש " התחביר עקב בעיות עברית אנגלית
- ינואר 25, 2016 בשעה 1:58 pm
תודה רבה, זה עבד חלקי.
ז"א שכעת בגלל שהכנסתי את זה בתנאי של העמודה אז אני יכול לראות רק את השורה האחרונה, זו לא המטרה של הטריגר הזה.המטרה של הטריגר היא שברירת המחדל תציג את הרשומה האחרונה שנעשתה אבל אם משתמש ילחץ F11 הוא יוכל לשלוף אילו רשומות שירצה.
עדיין תקף, האם מישהו יכול להראות לי שימוש בסינטקס של KEYSTROKES עבור הצגה של רשומה כמו במקרה שתיארתי?
MAX(LINE) FROM XXXX;- ינואר 25, 2016 בשעה 10:20 pm
מתוך ה SDK
:FIRSTLINESFILL (INT type) — used in forms. When the sub-level form is entered, the variable automatically receives a value of 1; once the user runs a query in the form, the variable receives a value of 0. Useful when you want to run an automated query upon entrance into the sub-level form without restricting which records can be retrieved by a user-defined query. For example, the condition defined for the CURDATE column of the CUSTNOTES form (in the Form Column Extension sub-level of the Form Columns form) is used to retrieve all recent tasks upon first entering the form. Once these tasks have been loaded, however, users can run a query to retrieve older tasks by pressing F11.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.