› פורומים › שימוש במערכת › task scheduler
- This topic has 26 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 6 חודשים by Lior.
-
- אפריל 22, 2009 בשעה 4:59 pm
michalc כתב:צריך ללחוץ STOP או להשאיר פעיל (למרות שניסיתי גם ככה וגם ככה) כי במסמך של אשבל כתוב שיש ללחוץ STOP ואז START שוב. אולי שם הבעיה
לא הבנתי מיד שאת שואלת שאלה…
כן, ודאי יש להפעיל מחדש ע"י STOP ו-START. רק בעליה התוכנה קוראת את הקונפיגורציה. היא ממשיכה לפי זה עד הסגירה ללא קשר לשינויים שעשו בינתיים. לכן ההודעה מופיעה כדי להזכיר לך.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 22, 2009 בשעה 5:02 pm
את צריכה לכבות את ה scheduler ולהדליק מחדש אחרי שביצעת שינוי כלשהו במשימות שלו, אחרת הוא לא נכנס לתוקף. האם עשית זאת ?- אפריל 22, 2009 בשעה 5:06 pm
אז עשיתי נכון. ניסיתי כרגע להריץ גם את המשימה של "מחיקת דו"חות שמורים למעלה מחודש" וגם אותה הוא לא הריץ!
נכנסתי לפריוריטי, לחצתי על ה-task scheduler, לחצתי על task list, בחרתי את המשימה ולחצתי modify , סימנתי active, בחרתי את התאריך של היום והשעה עכשיו, בחרתי את החברה הרצויה, בדקתי שבשורת ה-command כתוב את מה שכתבת לי, לחצתי ok ואז שוב ok, לחצתי stop ואז start ואז ok
זהו התהליך שעשיתי במדויק. ועדיין המשימה לא בוצעה 🙁- אפריל 22, 2009 בשעה 5:18 pm
הצלחתייייייייייי :):):)
המון המון תודה
רק שאלה אחת אחרונה, ה-task scheduler אמור לעבוד עכשיו ללא הפסקה? רק בעדכון להפסיק ולהתחיל שוב וחוץ מזה הוא יופיע תמיד עם הסמל הקטן שלו שנמצא בשורת המשימות במחשב?- אפריל 22, 2009 בשעה 5:20 pm
1. לפעמים לוקח לו כמה דקות לעלות. אז תתזמני את הריצה לכמה דקות קדימה.
2. את צריכה לבדוק מקומית על השרת (לא בתקשורת) אם מופיע השעון הסגול\לבן – האייקון של ה scheduler למטה ליד השעון של windows.- אפריל 22, 2009 בשעה 5:24 pm
מה עשית ? מה היתה הבעיה ?
כן. אבל אם השרת עושה אתחול כדאי לוודא שהוא רץ תקין. אם את לא רואה את האייקון – יש בעיה.
תבדקי את הגיבויים שלך . יכול להיות שהם לא עדכניים כלל וכלל אם scheduler לא רץ.- אפריל 22, 2009 בשעה 5:26 pm
עשיתי שוב את כל התהליך מהתחלה ובדרך קסם, הפעם זה עבד. לא שיניתי שום דבר מלפני שעה שניסיתי, אבל הפעם זה עבד.
תודה רבה 🙂- אפריל 22, 2009 בשעה 5:43 pm
כשאני עושה את כל התהליך שתיארתי מקודם ואז רוצה לעדכן ע"י stop ואחריו start, מופיעה לי השגיאה המצ"ב כשאני לחוחצת על stop, למרות שבניגוד להודעה, אכן ה-task scheduler נעצר.
אתה מכיר אולי? יתכן שזה מה שגרם לכך שהמשימה לא רצה? לא תמיד יש לי את ההודעה הזו, אבל לרוב כן [file name=Doc1-647f2d22294de094fa1fe38250ed023b.doc size=95232]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/Doc1-647f2d22294de094fa1fe38250ed023b.doc[/file]- אפריל 22, 2009 בשעה 6:02 pm
בטוח שזו הסיבה. הוא לא מצליח לעצור ולכן גם לא מאותחל מחדש עם המשימות המעודכנות- אפריל 22, 2009 בשעה 6:05 pm
יש לך מושג למה זה קורה? אולי בגלל שבאותו רגע שאני מנסה לעדכן, כבר רצה ברקע משימה שתיזמנתי?
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.