› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › WEB SERVICE בתוכנת זום
- This topic has 15 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 7 חודשים by
מאיר.
-
- פברואר 21, 2017 בשעה 12:17 am
יש הסבר איך לעבוד עם ה web service במסמך ה sdk לקראת הסוף[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 11:22 am
קראתי, אני מחפש מישהו שכבר הפעיל את הנושא אצלו בתוכנת הזוםבניית ממשק למסכים , מכירים ויודעים לבנות
אני צריך ליצא נתונים מהזום עם ה WEB SERVICE או אם מכירים דרך אחרת אוטומטית, כלומר לא בהפעלת ממשק ולסמן פריקה- פברואר 21, 2017 בשעה 3:25 pm
אני עבדתי עם ה-web service הזה מול פריוריטי, לא זום.
אבל אולי אני יכול לעזור.
מקד בבקשה את השאלות וקח בחשבון שאני לא יודע מה ניתן לעשות ולא ניתן לעשות בזום.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 3:52 pm
הי איציקאם ההתקנה של הפריוריטי עם שרת האפליקצה הרגיל אז זה זהה לחלוטין לזום
מה שאני צריך בגדול ,
לקבל מאתר שלנו שאילתא למקט , ושהפריוריטי תחזיר נתוניםלקלוט לידים והזמנות…
השלב הראשון הוא בכלל איך מפעילים אותו בשרת ה IISתודה מראש
- פברואר 21, 2017 בשעה 4:15 pm
כתבתיש לנו זום בשרת ארוח פרטי עם התקנת שרת אפליקציה
זאת אומרת שאתם עובדים בזום בממשק וובי?
התקנת ה-web service (צד שרת) זה חלק מההתקנה של הממשק הוובי (חפש בתיעוד התקנות לפרטים).
אתה לא צריך לגעת בנפרד ב-IIS.
אצלי ה-URL של ה-web service זה המסלול
/wcf/wcf/service.svc/wsdl
ב-host בו היה יושב ממשק הוובי.מה שאני צריך בגדול ,
לקבל מאתר שלנו שאילתא למקט , ושהפריוריטי תחזיר נתונים
לקלוט לידים והזמנות…1. כדאי להתחיל עם שאילתאות
2. אתה מתכוון שהאתר שלכם יפנה לפריוריטי דרך ה-web service עם שאילתא ותקבל נתונים מהפריוריטי? אם לא, מה?
3. האתר שלכם בנוי ב-net. ? הרי, כפי שכתוב בתיעוד (או אולי צריכים להבין מהתיעוד), לא מדובר ב-WS סטנדרטי שאפשר להתחבר אליו מכל מערכת אלא צריכים להשתמש ב-DLL שלהם ולכן אתה מוגבל לפלטפורמות שונות.
(וזה יצחק, בבקשה, לא איציק)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 4:43 pm
יצחק , תודה על התיקון (עדיך יצחק איציק סתם מציק 😛 )הבנתי שאפשר לשלוח / לקבל קבצי XML , שיפעילו את הממשקים למסכים
הבנתי לפי ה SDK שצריך קובץ
app.config
שכרגע אין אותו בהתקנה ,
יש לך אפשרות לשלוח לי דוגמא מהתקנה עובדת<?- פברואר 21, 2017 בשעה 6:44 pm
לצערי אני לא יכול לשתף את שליעד כמה שאני זוכר, מדובר ב-app.config של האפליקציה שלך – או ב-web.config אם אתה מתחבר מאפליקציה וובי של net.
אבל יש לך את ה-DLL בכלל?
אני רואה שהגרסה האחרונה של ה-SDK בכלל לא מזכיר את ה-web service, ול-FTP שמוזכר בגרסאות קודמות להורדת ה-DLL וקובץ הקינפוג כבר לא פתוח לגישה ללא שם משתמש.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 7:04 pm
WEB.CONFIG קיים
ויש לי גם את ה DLLהם סגרו את ה FTP וכיום מנסים לקדם את ה REST API על חשבון WEB SERVIC
- פברואר 21, 2017 בשעה 7:21 pm
הקובץ המצורף זה מה שהם הפיצו ביחד עם ה-DLL אם אני לא טועה.
אני הייתי מעדיף שתתחיל עם הקובץ המקורי.אתה צריך לשנות את ה-endpoint לפנות ל-WS שלכם.
יש הגדרות שם שמגבילות לתשובות קטנות יחסית לצרכים שלי.
אצלי הגדלתי את maxStringContentLength ב-readerQuotas
ואת maxBufferSize ו-maxReceivedMessageSize ב-binding
ורשמתי
ועוד הורדתי את ה-comment מ-
אבל אני לא יודע אם אתה תרצה לעשות את זה. יכול להיות שזה היה בגלל צורך מסוים שלי.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 7:23 pm
הנה הקובץ בע"ה[file name=ServiceReferences.zip size=1062]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/ServiceReferences.zip[/file]
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 8:13 pm
דרך אגב למה אתה לא רוצה להשתמש ב-REST בעצמך? בגלל עלויות? אין את זה בזום?
ממה שאני ראיתי הוא לא סובל מכמה דברים מעצבנים שיש ב-WS.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 21, 2017 בשעה 8:18 pm
1. עלויות, מה הפכו את פריוריטי לבנק? 1.2 שח על כל פעולה 🙁
2. אין API בזום- פברואר 21, 2017 בשעה 8:36 pm
באמת? אלה החיובים? גם כשזה מותקן אצלך? או אתה עובד בשירות שלהם?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.