› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › WMS
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by Ofer Hoffman.
- דצמבר 31, 2018 בשעה 10:45 am
שלום,
אני בוחן אפשרות הטמעת מערכת WMS .
הבנתי שקיים מודול בפריוריטי וישנם מערכות חיצוניות – מה ההבדל ? מה היתרון\ערך מוסף בין מערכת פריוריטי לאחרות ?
בנוסף,א. חיפשתי באתר Priority-software ולא מצאתי מדריך מלא ל- WMS
האם מישהו יודע היכן ניתן להוריד ? אפשר לקבל קישור להורדה ?ב. האם מישהו יודע אם מע' ה- WMS תומכת בסידור מחסן לפי נפח המחסן?
הכוונה להתחשב בכך ששני אנשים לא יעבדו על אותו מדף באותו הזמן?
ששתי מלגזות לא ילקטו מאותו מדף באותו זמן ?ג. האם מישהו יודע אם המע' תומכת בסידור מחסן לפי פריט חם ?
הכוונה שהמערכת מזהה שימוש מוגבר בפריט מסויים, וממליצה למקם אותו במיקום נגיש יותר לליקוט ?ד. מי יודע האם המערכת יודעת להתייחס למידות \ נפח של מוצרים במחסן ? להמליץ לסדר את המחסן לפי נפחים ? לזהות "רווח" במדף ולהמליץ להכניס באותו איתור "עוד חבילה קטנה" ?
כמובן שכל השאלות הנ"ל הפניתי לפריוריטי,
והתשובה העילגת שקיבלתי זה – "תפנה למיישם,,,,,,,"[לא רוצה לומר מה אני חושב על התשובה הזו :angry: ]
- Replies
-
- דצמבר 31, 2018 בשעה 1:49 pm
אתה עובד ישירות עם Priority-software או שחברה אחרת (כגון מידעטק) התמיעה אצלכם את פריוריטי?- דצמבר 31, 2018 בשעה 1:54 pm
יש לנו שתי מפתחות פריוריטי בארגון ומיישם,
ישנם פרוייקטים שאנחנו עובדים עם חברות חיצוניות,אך עדיין השאלה עומדת בעינה,
מי יכול לענות על השאלות שרשמתי ?
איפה אני יכול למצוא מידע ?
אין חומר רשום ? אני מחפש להבין את יכולות ה-WMS של פריוריטי,
איפה אפשר לקרוא עליהם ?- דצמבר 31, 2018 בשעה 1:55 pm
היה כאן בעבר נושא כזה:
https://www.priority-forums.com/he/index.php/forums/6-%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99/13514-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-WMSכמו כן, יש לחברת נגבסופט מודול WMS, שווה לבדוק (בהתחשבות בכל היתרונות והחסרונות של אפליקציית נגבסופט שנידונו רבות כאן בפורום).
- דצמבר 31, 2018 בשעה 2:03 pm
oferhhh כתב:יש לנו שתי מפתחות פריוריטי בארגון ומיישם,
איפה אפשר לקרוא עליהם ?לא שאלתי מי מפתח אצלך.
שאלתי מי סיפק לך את הפריוריטי, למי אתה משלם תשלום תחזוקה.
לאותה חברה צריך להפנות את כל השאלות שלך.חוץ מזה, ראה את התשובה השנייה שלי.
- ינואר 3, 2019 בשעה 2:04 am
1. אין ממש מדריך למודול. צריך למצוא אנשי מקצוע שהטמיעו כמה פרויקטים גדולים לטובת אפיון.
2.לא ברורה השאלה. המערכת עובדת ביצירת גלים . במקרה הזה גל ליקוט. במידה והמלאי שזוהה באיתור שוריין למשימת מחסן מסויימת אז הוא לא יופיע למלקט אחר במשימה שלו.
הכל תלוי באפיון ובמבנה המחסן, אפשר להגדיר גם שמעברים מסויימים במחסן משוייכים למלקט ספציפי והוא מעביר מלאי לאזורי כינוס להפצה. יש המון שיטות לליקוט בכל ארגון צריך לראות מה הכי נכון מבחינת מבנה המחסן וכח אדם.
3.כן. כל איתור מקבל דרגת מהירות a b c . גלי רענון ניתן להריץ או לפי הזמנות או לפי כמויות מינימום ומקסימום באיתור.
4. בוודאי. זה גל אחסון .עובד הרבה עם wms וכל עוד לא מדובר על מערכות אוטומטיות הרוב לא משתמשים בו היות ודורש נתונים ברמה מאוד מטוייבת גם ברמת המוצרים וגם ברמת האיתורים. לדוגמא האם מקט מגיע על משטח יורו או על משטח אמריקאי. הנפח יכול להיות זהה אבל בפועל המשטח האמיריקאי יתפוס לך שטח מדף גדול יותר באיתור. בפועל מעבירים מלאי מאיזורי קבלה לאיפה שרואים שיש מקום.- ינואר 3, 2019 בשעה 10:54 am
ינאי – תודה רבה על תשובתך.האם הטמעת WMS ?
האם אתה מכיר מיישמים חזקים שיוכלו ללוות פרוייקט שכזה ?(Y)
- ינואר 3, 2019 בשעה 11:21 am
michaelm כתב:oferhhh כתב:
[quote]יש לנו שתי מפתחות פריוריטי בארגון ומיישם,
איפה אפשר לקרוא עליהם ?לא שאלתי מי מפתח אצלך.
שאלתי מי סיפק לך את הפריוריטי, למי אתה משלם תשלום תחזוקה.
לאותה חברה צריך להפנות את כל השאלות שלך.חוץ מזה, ראה את התשובה השנייה שלי.[/quote]
מיכאל שלום,
אשמח לשוחח איתך ולהבין יותר בעולם ה-WMS.
אתה מפתח ?
מיישם ?- ינואר 3, 2019 בשעה 2:14 pm
שלום,
אני מפתח ומיישם, אם כי WMS זה לא התחום שלי.
אני במקומך הייתי בהתחלה פשוט נפגש עם כמה חברות שמוכרות את המודול – למשל מידעטק עם המודול הסטנדרטי של פריוריטי ונגבסופט עם האפליקציה שלהם.- ינואר 3, 2019 בשעה 5:29 pm
ינאי – הטמעת מערכת WMS ?
אפשר לשוחח טלפונית ?- ינואר 3, 2019 בשעה 5:31 pm
michaelm כתב:שלום,
אני מפתח ומיישם, אם כי WMS זה לא התחום שלי.
אני במקומך הייתי בהתחלה פשוט נפגש עם כמה חברות שמוכרות את המודול – למשל מידעטק עם המודול הסטנדרטי של פריוריטי ונגבסופט עם האפליקציה שלהם.תודה – כיוון שאני עוד מנסה ללמוד ולהבין אם היכולות של WMS של פריוריטי מתאימות לצרכים שלנו,
אני מחפש מיישם \ מטמיע שביע עבודות בארגונים וישמח להראות לי אותם,או לחילופין, מנהל מערכות מידע שהטמיע בארגון שלו – ורוצה קצת 'להשוויץ' 😛
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.