אי הצגת שורה בדו"ח

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי אי הצגת שורה בדו"ח

משתתף
    שלום !
    אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לא להציג שורות מסוימות בדו"ח.
    למשל בדו"ח שבו יש מקטי"ם אני רוצה שיופיעו כל המקטים בדו"ח אבל לא יראו מקטים מסוימים (לא יוצגו על המסך או בהדפסה) , האם יש דרך לעשות את זה ?
    תודה
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    כל דבר לגופו

אם מדובר בנתונים שקשורים לסניפים או סוכנים וכו' אז יש את מנגנון הרשאות נתונים

אבל הרשאות נתונים למק"טים אין

סינון כזה הוא שינוי בעצם הדו"ח (שינוי משמעותי בתוצאות) ולכן האפשרות היחידה היא שינוי הדו"ח עצמו במחולל.

הבהרה: שינוי סינון בדו"ח סטנדרטי אסור לפי כללי הפיתוח ולכן אם מדובר בדו"ח סטנדרטי יש ליצור עותק פרטי ולשנות אותו.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    דן בר
    משתתף
    תודה רבה.
    זה לא ענה לי , אני אפרט :
    המוצרים בדו"ח נחלקים לשתי קבוצות : A ו B לצורך העינין.
    לכל מוצר בדו"ח יש נתון מספרי , נניח כמות שנמכרה בתקופה.
    ויש סה"כ לעמודה זו.
    אני רוצה שבדו"ח יופיעו רק מוצרים מקבוצה A , אבל סה"כ כמות שנמכרה , יופיע לכולם.
    אילו רציתי שלא יראו את קבוצה B אז בפרמטר הקלט אני יכול לאפשר שלא יראו אותם אבל אז גם לא יחושב סכ"ה המכר שלהם.
    ולכן אין כאן הטייה של הנתונים , בדו"ח יראו מוצרי A בלבד אבל סה"כ המכר יהיה של כולם , כך שאם ניתן לצרך לשורת המק"ט בדוח ב extention נוסחא כגון "אם המק"ט מתחיל ב "3" אז אל תציג את השורה .
    תודה
    yitzchok
    משתתף
    IL
    1. לא יכולתי להבין את זה מהשאלה
    2. מה שאתה רוצה לא היית יכול לעשות כשינוי לדו"ח קיים בכל מקרה. בדו"ח פריוריטי, שורת סה"כ מחושבת אוטומטית מהנתונים המוצגים בדו"ח. אם תסנן שורות פירוט זה ישפיע על הסה"כ. ולכן כדי להשיג את מטרתך עליך להכין דו"ח ייעודי עבורו תכין מראש שורות סה"כ שיהיו בפועל שורות נתונים – תידרש לדאוג בעצמך לערכים שימקמו את הדורות האלה במקומות הנכונים בעזרת מיון בדו"ח. הכנת הנתונים תיעשה בשלב SQLI ויעברו לדו"ח שישמש בעיקר להצגת הנתונים ולא לחישובים או סינונים.

מקווה שככה הכוונתי אותך יותר טוב.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.