› פורומים › שימוש במערכת › איחוד ספקים
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 4 חודשים by YairM.
- יולי 1, 2013 בשעה 9:13 pm
שלום,
יש לי שני קבלנים עם אותו שם הפתוחים במערכת כספקים. אחד עם כרטיס ריק בהנהלת חשבונות וגם השני. על השני יש במערכת חוזים,חשבונות שבוצעו עבורו , אך אין תנועות יומן.
אני למעשה צריכה להעביר/להחליף את הספק/קבלן בכל התעודות שלו הקיימות במערכת למספר אחר.
מתחננת לעזרה… ניסיתי … אך לא הצלחתי..תודה מראש על תשובתכם.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 2, 2013 בשעה 5:16 pm
שלום יוליהשאלה לא כל כך מובנת
אם יש לך שני ספקים זהים תמחקי או תעבירי ללא פעיל את הספק שאין לו תנועות יומן ואין לו הזמנות/חוזים.לא הבנתי למה חשוב לך להחליף את המספר של הספק למספר אחר
יאיר
- יולי 2, 2013 בשעה 5:31 pm
הסיבה היא שבתחילת הטמעת המערכת פתחו ספקים ב-5 ספרות… עם המשך הפעילות החלו לפתוח ספקים עם 6 ספרות וכעת רוצים לנהל את המערכת בצורה יחידה, כלומר שכל הספקים יהיו ב-6 ספרות. כתוצאה מכך אני צריכה להעביר את כל הפעילות של הספק שפתוח תחת 5 ספרות לכרטיס ספק אשר פתוח ב-6 ספרות.תודה מראש על תשובתך 🙂
- יולי 2, 2013 בשעה 5:49 pm
אם זו הסיבה שבגללה פתחת ספק זהה עם 6 ספרות, אז פשוט תמחקי אותו .
במסך ספקים תעלי את הספק עם ה-5 ספרות ותשני את המספר שלו ל-6 ספרות, המערכת תתריע שאת משנה את מספר הספק ,תאשרי את ההודעה ומספר הספק ישתנה ל-6 ספרות גם בכל התעודות שכבר הופקו עבורויאיר
- יולי 9, 2013 בשעה 12:14 am
לצערי זה לא עובד ככה, המערכת מודיעה לי כי הרשומה כבר קיימת במסך…וחוסמת אותי
🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁- יולי 9, 2013 בשעה 10:00 am
בוקר טוב יולי
נכון,המערכת לא מאפשרת שיהיו בו זמנית שני ספקים עם מספר זהה,לכן תמחקי קודם את הספק עם 6 ספרות שאין לו תנועות,אם מסיבה כלשהי אין לך אפשרות למחוק אותו,תשני לו את המספר למספר סתמי לדוגמא 888888,בתקווה שאין לך חשבון אחר עם מספר כזה,לאחר מכן תהפכי את הספק הזה ללא פעיל,ואז תשני את מספר הספק עם 5 ספרות למספר של 6 ספרות.בהצלחה
יאיר
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.