› פורומים › שימוש במערכת › איטיות בעמדות העבודה – עבודה עם תוכנת אנטי ווירוס
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by
מארק.
- אוגוסט 15, 2016 בשעה 3:26 pm
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 21, 2016 בשעה 12:49 pm
אנטי וירוס לא אמור לעקב את הביצועים של פריוריטי ודווקא בגלל שמשתמשים בקבצים משותפים מהרשת הייתי ממליץ לא לנטרל שום דבר.לכל הפחות לא לנטרל סריקה של קבצים מקומיים. ובגלל שאתה לא תגדיר בד"כ סריקה של קבצים ברשת מעבר לסריקה תוך כדי קריאה זה בעצם אומר לא לשנות כלום.
מדובר באיטיות בכל העמדות? רק חלק מהן? יש לך הוכחות שהאיטיות היא תוצאה של האנטי-וירוס?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 21, 2016 בשעה 1:32 pm
- אוגוסט 21, 2016 בשעה 1:37 pm
איפה ביטלת את האנטי-וירוס? בתחנה? או בשרת?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 21, 2016 בשעה 1:43 pm
- אוגוסט 21, 2016 בשעה 1:54 pm
אוקיי, קלטתי…נסה לבטל סריקה בתיקיית קבצים הזמניים. בד"כ זה c:\tmp או d:\tmp אבל אתה יכול לוודא את זה בשורה של "Tabula Tmp" בקובץ ה-ini של פריוריטי (מיקום ה-INI מופיע במסך ה"אודות" כשפותחים אותו מתפריט הראשי של פריוריטי)
אם יש לך אפשרות לבטל סריקה רק עבור קבצים שהם לא קבצי EXE וכו' לך על זה כי כל הקבצים הבעייתיים כאן (שגורמים לאנטי-וירוס לעבוד קשה) הם יהיו קבצים ללא סיומת וחבל לבטל סריקה כשאתה לא צריך.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 21, 2016 בשעה 2:50 pm
- אוגוסט 21, 2016 בשעה 3:06 pm
גם אני לא מצאתי אזכור של דבר כזה.
אני חושש שחברת פריוריטי היתה מהססת להמליץ על צורך לבטל אנטי-וירוס אפילו על תיקיית tmp כי רובנו מצליחים לעבוד עם סריקת תיקייה זו. היו מציעים במקום זה לנסות תוכנה אחרת…
אם אתה לא רוצה לפנות למחלקה הזאת ללא תיעוד מיצרן התוכנה ואתם עובדים ישירות מול החברה הייתי ממליץ לפתוח קריאת שירות ותקח את התשובה שלהם…
בהצלחה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.