איטיות בעמדות העבודה – עבודה עם תוכנת אנטי ווירוס

פורומים שימוש במערכת איטיות בעמדות העבודה – עבודה עם תוכנת אנטי ווירוס

אורח
    האם מישהו יכול להמליץ ספציפי על איזה מרכיבים של האנטי וירוס צריך לנטרל כדי שלא יסרוק את הפריוריטי.

לא מצאתי במסמכי ההתקנה של המערכת התיחסות לתוכנת האנטי ווירוס.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אנטי וירוס לא אמור לעקב את הביצועים של פריוריטי ודווקא בגלל שמשתמשים בקבצים משותפים מהרשת הייתי ממליץ לא לנטרל שום דבר.

לכל הפחות לא לנטרל סריקה של קבצים מקומיים. ובגלל שאתה לא תגדיר בד"כ סריקה של קבצים ברשת מעבר לסריקה תוך כדי קריאה זה בעצם אומר לא לשנות כלום.

מדובר באיטיות בכל העמדות? רק חלק מהן? יש לך הוכחות שהאיטיות היא תוצאה של האנטי-וירוס?

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    אלמוני
    אורח
    הרצתי MRP ואם באופו רגיל המערכת רצה 2 שעות, ללא אנטי ווירוס במסך היא רצה 18 דקות.
    על תוכנית שכתבנו בחברה, באופן שוטף מסך עבודה עולה תוך 35 שניות ומסך שליפת נתונים לוקח עוד 35 – 40 שניות, לאחר ניתוק האנטי ווירוס, המהירות עלתה ל10 שניות.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    איפה ביטלת את האנטי-וירוס? בתחנה? או בשרת?
    אלמוני
    אורח
    בתחנה
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אוקיי, קלטתי…

נסה לבטל סריקה בתיקיית קבצים הזמניים. בד"כ זה c:\tmp או d:\tmp אבל אתה יכול לוודא את זה בשורה של "Tabula Tmp" בקובץ ה-ini של פריוריטי (מיקום ה-INI מופיע במסך ה"אודות" כשפותחים אותו מתפריט הראשי של פריוריטי)

אם יש לך אפשרות לבטל סריקה רק עבור קבצים שהם לא קבצי EXE וכו' לך על זה כי כל הקבצים הבעייתיים כאן (שגורמים לאנטי-וירוס לעבוד קשה) הם יהיו קבצים ללא סיומת וחבל לבטל סריקה כשאתה לא צריך.

אלמוני
    אורח
    תודה רבה על התשובה.

אני מחפש תשובה רישמית של פריוריטי – מסמך מסודרץ
    אנחנו חברת בת ואני צריך גיבוי מסודר של פריוריטיכדי לשכנע את חברת האם להוריד רמת הרשאות

yitzchok
    משתתף
    IL
    גם אני לא מצאתי אזכור של דבר כזה.
    אני חושש שחברת פריוריטי היתה מהססת להמליץ על צורך לבטל אנטי-וירוס אפילו על תיקיית tmp כי רובנו מצליחים לעבוד עם סריקת תיקייה זו. היו מציעים במקום זה לנסות תוכנה אחרת…
    אם אתה לא רוצה לפנות למחלקה הזאת ללא תיעוד מיצרן התוכנה ואתם עובדים ישירות מול החברה הייתי ממליץ לפתוח קריאת שירות ותקח את התשובה שלהם…
    בהצלחה
    מארק
    משתתף
    none
    נדיר שאנטיוירוס גורם לאיטיות בעמדות העבודה.
    כדאי לבדוק כיוונים אחרים.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.