› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › איך ניתן ליצור רשימת בחירה
- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 4 חודשים by yitzchok.
- יולי 30, 2009 בשעה 6:38 pm
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 31, 2009 בשעה 3:34 pm
בהחלט כן.
מאיפה מגיעים הערכים שיופיעו ברשימת הבחירה ?- אוגוסט 2, 2009 בשעה 9:02 am
- אוגוסט 2, 2009 בשעה 12:44 pm
לא בטוח שהבנתי אותך.
אם אתה רוצה לקבוע את הערכים של הרשימה באמצעות מסך, אזי אתה צריך טבלה ומסך חדשים
אם אלו יהיו ערכים קבועים שלא ישונו בכלל, ניתן לשמור את ערכי הרשימה בהודעות מסך ולהשתמש בפקודה ; MESSAGE BETWEEN X AND Y כש X הוא מספר ההודעה הראשונה וY הוא מספר ההודעה האחרונה. את הקוד הזה יש להכניס ב CHOOSE-FIELD על העמודה שאתה רוצה לעשות עליה רשימת בחירה. זה מתאים לרשימות קטנות ולא משתנות- אוגוסט 2, 2009 בשעה 12:49 pm
- אוגוסט 2, 2009 בשעה 12:56 pm
האפשרות השנייה לא מתאימה לך.
איפה אתה מתכוול להקליד את הערכים האפשריים לכל מק"ט ?- אוגוסט 2, 2009 בשעה 1:22 pm
שוגי
אתה בעצם רוצה שהשדה יתן לך גם להקליד ערך (טקסט) חדש וגם לבחור מרשימה של כל הערכים שיש ברשומות אחרות קשורות לאותו מק"ט?לדוגמה יש רשומות כאלה
מק"ט טקסט
1 כן
1 לא
2 פחות
2 יותר
3 כלוםבשורה חדשה שמתייחסת למק"ט 2 תוכל או לבחור מ"פחות" או "יותר" בלבד (ולא כן, לא, כלום) או להקליד (סתם) "שווה" – ואם "שווה" אז פעם הבא זאת תהיה גם אופציה ברשימת הבחירה.
נראה לי שזו אפשרות אך פחות נפוצה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 2, 2009 בשעה 1:42 pm
- אוגוסט 2, 2009 בשעה 2:05 pm
מה שאני מבין ממה שאתה כותב זה שאתה רוצה שהמשתמש יבחר אופציה מילולית מבין כמה, והמבחר שמציעים לו תלוי במק"ט
ויש למשתמש אפשרות לבחור אך ורק מתוך הרשימה
אני מתלבט האם צריכים שדה טקסט + בחירה (שזה מה שאתה מבקש לכאורה, וליאור התייחס לזה לדעתי) או שדה שמציג בחירה + אפשרות לבחור
ההבדל הוא מעין ההבדל בין שדה "סוג לקוח" במסך לקוחות ו"פרמטר 1" במסך לקוחות (פחות או יותר). ההשלכות יותר ברורות במשך הזמן. תלוי מה רוצים לעשות עם זה.
אתה מבין את ההבדל?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 2, 2009 בשעה 2:18 pm
באיזה מסך המשתמש יבצע את הבחירה של התקן הזה אחרי שאתה הקלדת את הערכים האפשריים לכל מק"ט ?
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.