› פורומים › שימוש במערכת › "אפיון" שעשיתי. האם חשבתי נכון?
- This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 9 חודשים by Lior.
- פברואר 17, 2009 בשעה 2:35 pm
מדובר על מכירת מוצר בודד באינטרנט שהוא מעין "רשיון שימוש לשנה" בתוכנה מסויימת. התוכנה עובדת על אימייל מסויים. ארגון יכול לרכוש מספר יחידות עבור מספר משתמשים (מספר כתובות אימייל).
כדי לאפשר תמיכה/קריאות שרות, יפתח כרטיס מכשיר לכל משתמש שיקושר ללקוח. יפתח גם לקוח משלם היות ובד"כ הארגון משלם עבור כמה משתמשים/אימיילים.
מספר המכשיר יהיה כתובת האימייל של המשתמש על מנת להקל על אנשי התמיכה למצוא את המכשיר המתאים.
בעת רכישה, יעודכן בחשבונית מס קבלה תאריך תפוגת האחריות של המכשיר.אשמח לשמוע חוות דעת האם הכיוון שלי נכון.
- Replies
-
- פברואר 17, 2009 בשעה 3:56 pm
אתה חושב נכון ומתכנן את המערכת בצורה טובה.אני מציע לעשות תיקון אחד בתהליך שלך.
במקום הקמת "לקוח" לכל מכירה וקישורו ל"לקוח משלם" – אני מציע להקים לקוח עבור החברה שמזמינה מספר "רשיונות" ולקשור ללקוח הנ"ל מכשירים כמספר ההזמנות (כך יהיה קל יותר לטפל בלקוחות גדולים).
רישום כתובת הדוא"ל כ"מספר המכשיר" היא רעיון מצויין.
כדי לאסוף את פרטי הלקוח המשתמש אני מציע להשתמש בשדות ובמסכי הבן הרלוונטים של החשבונית (חשבונית – פרטים נוספים + כתובת למשלוח) או לחילופין להקים "איש קשר" עבור כל לקוח סופי.
אשמח לעזור בהשלמת התהליך
עפר שקד
052-6977791- פברואר 17, 2009 בשעה 5:35 pm
עכשיו שמתי לב שאורך שדה מספר מכשיר הוא 20 תווים וזה לא יספיק לכתובות אימייל.- פברואר 18, 2009 בשעה 11:55 am
הי רויאל תיתן לבעיה טכנית קטנה שכזו לעצור לך את תהליך המצויין שאתה מתכנן.
כל שעלייך לעשות זה למצוא שיטה אחרת לתת ל"מכשיר" סימן יחודי אחר ומצד שני לתעד את כתובת הדוא"ל בנתוני הלקוח כפי שהצעתי.
אתה מוזמן להתקשר אלי.
עפר שקד
052-6977792- פברואר 18, 2009 בשעה 12:13 pm
שלום רועי
כדי לתת פתרונות צריך לדעת מה אתה רוצה מהמערכת.
אם תרשום את כל הדרישות אפשר יהיה להציע פתרונות שיותר יתאימו לך.כמו שאני מבין יש קריאות שרות שאתה רוצה לתעד לכל רשיון
דרך אחרת היא לפתוח מקט לכל רשיון. המקט יורכב ממספר לקוח וספרור רץ
התאור יהיה הדואל
באחד הפרמטרים למוצר תרשום את תאריך פג התוקף.
את שם הלקוח הסופי ניתן לרשום בפרמטר או בטקסט למוצר
ניתן לרשום את המקטים במסך בן של לקוח "מוצרים ללקוח" כדי לקבל רשימה מלאההבעיה שלך היא בהמשך המעקב אחרי קריאות השרות
את כל התכתובות של אנשי התמיכה תוסיף בטקסט למוצר
אפשר ללחוץ בטקסט חופשי על הצלמית הוסף עידכון היא מוסיפה אוטומטית תאריך ושם משתמשבמידה ותרצה תזכורות אתה יכול להתשמש ביומן משימות
רוני
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.