אפשרות להפעיל את ה"חץ" הקטן בגלילה

פורומים שימוש במערכת אפשרות להפעיל את ה"חץ" הקטן בגלילה

משתתף
    היי
    יש לי פרוצדורה מסויימת שיש לה קלט.
    כיצד אני יכול להשמיש את האפשרות שיש בגלילה (גדול/שונה/בין הטווח… וכו)?
    כרגע זה באפור ולא פעיל.ההאם זה CHOOSE-FEILD או משהו אחר..?
    תודה,
    דודו
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    לא נראה לי שזה דבר שאתה יכול לקבוע.
    בסוג פרמטר שיהיה רלוונטי, זה יהיה פתוח, איפה שלא, יהיה נעול.

בפרוצדורה ה-operator הזה לעולם לא חוזר אליך. רק הערך מהשדה ואם מדובר בפרמטר של רשומות LINE/FILE וכו' אז אם השדה הזה פעיל זה ישפיע על האוכלוסיה שתקבל חזרה אבל לא תדע אף פעם מה היה הקלט המקורי שהיה בשדה.

כשהקלט הוא מתוך דו"ח אז ה-operators פעילים יותר וזה בגלל שהם ישפיעו ישירות על השאילתא שיבוצע ולכן יכול להיות להם יותר משמעות.

מקווה שהסברתי מספיק טוב.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    דודו
    משתתף
    היי
    אני בטוח שההסבר מצויין וטוב, רק לא מובן לי… סליחה.
    צירפתי תמונה של מה שאני מבקש להפעיל:
    החץ העליון הוא אפור ,כבוי" ואילו השני פעיל. אני רוצה להפעיל גם את הראשון.

תודה!

אלמוני
    אורח
    הנחה שאנחנו מדברים על תאריך ו/או מספר: במסך הפרמטרים לדו"ח, ניתן רק לרשום ערך, כמו 06/07/17 או 40. לא ניתן לסייג את הערך הזה. בפרוצדורה, אתה קובע אם הערך הזה יהיה שווה למשה, גדול או קטן.

לדוגמא, אתה מחליט מראש שהפרוצדה תטפל בהזמנות שתאריך הפתיחה שלהן גדול או שווה לתאריך כלשהו. רושמים את התאריך הרצוי במסך הפרמטרים והפרוצדורה מתיחסת בהתאם.

לכן צריך לכתוב במלל לפרוצדורה "החל מתאריך", "עד תאריך" וכדומה, כדי שמשמעות הפרמטר תהיה ברורה.

עבור טווח ערכים (במיוחד תאריכים) אין מנוס אלא להשתמש בשני פרמטרים, שנקראים בדרך כלל FDT ו-TDT.

דודו
    משתתף
    אוקי
    זה ברור יותר, תודה.
    אבל במקרה הנוכחי אני רוצה בחירה מרובה של מחסנים – לא תאריכים.
    אין איזו הפעלה מסך או משהו כזה שאני יכול להשתמש בה?
    דודו
    אלמוני
    אורח
    עבור ערכים שבאים מטבלאות (כמו מחסנים), אתה צריך להשתמש במשתנה מסוג FILE, כאשר השדה להצגה יהיה WARHSNAME מטבלת WAREHOUSES. הפרוצדורה תקבל "רשימה מלונקקת" של מחסנים שנבחרו, אבל אתה צריך לבצע LINK בפועל. נניח ששם הפרטמטר שלך WHS – כותבים LINK WAREHOUSES TO :$.WHS – ומאותו רגע, כל התיחסות למחסנים תהיה לרשימה הזו, מה שהמשתמש בחר בהתחלה.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    נעם הסביר יפה

אם לא ברור לך, מה שהוא תיאר אחרון יביא למצב בו ניתן לבצע זום למסך (מחסנים במקרה זה) ולבצע כל שאילתא שתרצה (כולל גדול/קטן אם יש לזה משמעות) ולהביא את כל מה שבמסך חזרה לשלב הקלט והתוצאה דומה למה שביקשת בהתחלה.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    דודו
    משתתף
    אני אבדוק,
    תודה!!
    דודו
    משתתף
    שכחתי לעדכן – הסתדר.
    תודה!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.