› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › ביטוי SQL בעמודת מסך מחושבת
- This topic has 9 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by yitzchok.
- Replies
-
- אוקטובר 25, 2018 בשעה 3:19 pm
השאילתא נראה תקין על פניואף על פי שהייתי מוסיף את שם הטבלה של UDATE להגן מפני בעיות אם תוסיפו UDATE לטבלה השניה
אבל בקשר ל-"ביטוי לעמודה מחושבת במסך" לא ברור לי למה אתה מתכוון?
אתה רוצה שה-UDATE הגדול יופיע העמודה כשתשלוף רשומות במסך (לדוגמה של הטבלה הראשונה ו-UDATE בטבלה השניה) ?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 25, 2018 בשעה 3:30 pm
יש לי לוג שינויים על עמודה מסויימת במקט.רוצה להציג תאריך השינוי האחרון לשדה הנ"ל.
- אוקטובר 25, 2018 בשעה 3:34 pm
בתחילה שמתי בתוך משתנה כלשהו בטריגר
post-field על ה partname
שמתי כביטוי בעמודה מחושבת את המשתנה
זה עבד רק כשהקלדתי מקט במסך ריק (אפור/כחול לא ירוק – שאילתא)
במצב ירוק (שאילתא) הטריגר הנ"ל לא עובד- אוקטובר 25, 2018 בשעה 3:40 pm
אולי שווה להשתמש בטריגר PRE-LINE במקרה הזה – ואז תמיד בכניסה לרשומה הוא אמור לפעול.
לא כ"כ נהוג להשתמש בטריגר הזה אבל אולי במקרה הזה זה מתאים- אוקטובר 25, 2018 בשעה 4:39 pm
רוצה להדגיש את החולשה בגישה שאלעד הציע:
בשליפה זה לא יביא את התאריך לאף שורה ורק בהפעלת הטריגר השדה יקבל ערך. כך שאם תשלוף כמה שורות היית צריך לעבור על כל אחד כדי לרענן את השדה. זה הסיבה למה לא נהוג ולדעתי לא רצוי.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 25, 2018 בשעה 5:09 pm
- אוקטובר 25, 2018 בשעה 9:14 pm
לא בדקתי, עד כמה שאני זוכר PRE-LINE זה בכניסה לרשומה שכבר נשלפה ועכשיו נפלנו עליה או בפתיחת שורה חדשהבמצב הראשון המשתנים כבר מוכנים. בשני מטבע כמובן ריקים.
אבל לשלוף במיוחד בטח לא תצטרך – בלי נתוני שורה איך תדע מה לשלוף?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.