› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › בקרת פעולות ותנועות של משתמש
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 4 חודשים by
Miki.
-
- דצמבר 14, 2011 בשעה 2:48 pm
יש מסך שנקרא "תהליכים בביצוע" הוא שומר היסטוריה לפי קבוע מערכת כלשהו אם אינני טועה.
לפירוט יתר תעבור על העזרה שלו- דצמבר 14, 2011 בשעה 2:59 pm
ליאור היי,ראשית, תודה על תשובתך! האמת שניסיתי להריץ זאת אך קבלתי פלט מאוד מצומצם. אני אבדוק כפי שציינת את נושא שינוי הקבוע לתצוגה.
שאלתי היא האם הפלט ברמת המשתמש הוא רב חברתי – ז"א, בפרק הזמן שהוגדר אני אקבל את התמונה לגבי כל המשתמשים בכל החברות?בברכה,
מיקי- דצמבר 15, 2011 בשעה 2:33 pm
שלום מיקי
מסך תהליכים בביצוע מציג רק את הפרוצדורות שהורצו במערכת לפי משתמש,אתה יכול להפוך את המסך לרב חברתי ע"י זה שתצביע עם העכבר על תהליכים בביצוע בתפריט,תלחץ מקש ימני ובחר הפוך לרב חברתיכדי לראות את התנועות שהמשתמש ביצע אתה צריך לבצע שאילתא במסך לוג תנועות מלאי נמצא ב-ניהול מלאי > תנועות מלאי > לוג תנועות מלאי,גם את מסך זה אתה יכול להפוך לרב חברתי כפי שתיארתי לעיל
יאיר
- דצמבר 15, 2011 בשעה 6:21 pm
יאיר היי,ראשית תודה רבה לך על תשובתך!!!
במסך "תהליכים בביצוע" זה עבד בשני המקרים.
במסך "לוג תנועות מלאי" בחרתי את אופציית "רב חברתי" בפועל זה הציג לי רק תנועות על החברה בה אני עובד (שהיא החברה הראשית). באותה נשימה, רציתי לדעת גם כיצד מבטלים זאת (ז"א לא לעבוד במצב רב-חברתי) -לחצתי על לחצן הימני של העכבר ולא מצאתי שוב את אופציית "רב חברתי" ולא אופצית ביטול כלשהי. בנוסף, רציתי לדעת האם הגדרה כזו היא ברמת משתמש בודד או עבור כולם אם זה נעשה ע"י משתמש tabula .רב תודות מראש על תשובתך!!!!
בברכה,מיקי
- דצמבר 15, 2011 בשעה 7:47 pm
הי מיקי
לגבי הצגת הנתונים במסך לוג תנועות מלאי,האם יש תנועות בשתי החברות?האם יש לך הרשאות זהות בחברה הנוספת?כדי להפוך מסך רב חברתי חזרה לחד חברתי צריך להפעיל את הפרוצדורה הגדרת מסך כחד חברתי ולבחור את המסך הרלוונטי,התוכנית נמצאת בנתיב-מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > עיצוב מתקדם > עיצוב מתקדם במסכים > הגדרת מסך כחד-חברתי
הגדרת מסך כרב חברתי נעשית רק ע"י משתמש Tabula והיא תקפה לכל המשתמשים על פי הרשאותיהם בחברות השונות
יאיר
- דצמבר 15, 2011 בשעה 8:10 pm
יאיר היי,ראשית תודה – הצלחתי להחזיר את המסך לחד חברתי לפי הנחייתך.
לשאלתך, בעקרון ישנן תנועות מלאי שוטפות בלפחות 2 חברות. יש לי הרשאה של משתמש Tabula , ומשום מה לא ראיתי תנועות מחברות אחרות במעבר למצב רב חברתי.
לגבי הערתך האחרונה, רציתי לוודא שהבנתי אותך נכון, ברגע שהגדרתי מסך כרב חברתי, במקרה זה את לוג התנועות, אזי יתר המשתמשים יכולים לראות זאת גם במצב רב חברתי (בהנחה כמובן שהם מורשים לצפייה באותן חברות).בברכה,
מיקי- דצמבר 15, 2011 בשעה 8:49 pm
כן,אם הגדרת מסך כרב חברתי כל המשתמשים יוכלו לראות את המסך כרב חברתי
מוזר שאתה לא רואה את תנועות המלאי בכל החברות ואילו במסך תהליכים בביצוע אתה רואה את התהליכים בכל החברות
תבדוק בכל זאת בסרגל הכלים -קובץ-הגדרת עבודה רב חברתית- אם כל החברות מסומנותיאיר
- דצמבר 18, 2011 בשעה 12:12 pm
יאיר היי,
ראשית תודה רבה!!! אין עליך!!! על פניו נראה שבעצם זו היתה הבעיה.
אני סמנתי את החברות המשתתפות בתהליך ובדקתי זאת כעת במערכת והתנועות בכל החברות מוצגות. מה שעדיין מפליא אותי זה, איך קבלתי במסך "תהליכים בביצוע" בכל זאת מידע על התנועות ביתר החברות ללא הסימון שלהן. אגב, אותן חברות מסומנות בעקרון כרב-חברתיות גם במסך חברות.
בברכה,
מיקי
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.