דוח מחיר עבור חוג של מוצר מיוצר

פורומים שימוש במערכת דוח מחיר עבור חוג של מוצר מיוצר

משתתף
    שלום לכולם,
    איך ניתן להוציא מחיר של כל החוג של מוצר שאותו אני מייצר

ז"א אני אכניס מקט מיוצר ואקבל את המחיר של כל אותם הבנים שנמצאים תחתיו.

תודה
    אורי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    ניהול מלאי > מוצרים > דו"חות עצי מוצר > דו"ח עץ מוצר
    לאחר הפעלת הדו"ח, תקבל חלון עם 4 חלופות: תבחר בשני, "רשימת חומר גלם"
    YairM
    משתתף
    אם אתה עובד עם מערכת תעשייתית תבדוק את הדוח הבא:

כספים > תמחיר תעשייתי > תוצאות תמחיר > דו"חות תמחיר מוצרים > ניתוח תמחיר תקן

אורי כרמי
    משתתף
    היי – זה הדוח שאני הייתי צריך

עכשיו מה קורה אם יש לי מוצר שמיוצר אצל קבלן משנה..

אני מספק לקבלן המשנה את כל הבום של אותו פריט… ובדוח שהצעת אני אכן רואה את הנתונים שאני צריך.. איך אני מוסיף את העלות של העבודה אצל קבלן המשנה (עלות ההרכבה)

תודה
    אורי

אלמוני
    אורח
    1. צריך לפתוח פק"ע עבור הפריט המיוצר. צריך לציין את מספר מחסן הקבלן בפק"ע.
    2. צריך להעביר את הבנים אל מחסן הקבלן (ניהול מלאי > תנועות מלאי > תנועות מלאי במפעל > משלוח לקבלן משנה / הורדת זווד)
    3. צריך לפתוח הזמנת רכש לקבלן, כאשר מציינים בשורת ההזמנה את מספר הפק"ע. המחיר יהיה המחיר שהקבלן גובה עבור עבודה.

בעת קבלת הסחורה בחזרה, רושמים תעודת קבלת סחורה, כאשר בשדה "מחסן ספק" מופיע מחסן הספק. כל הפעולות הללו אמורות לטפל בתנועות המלאי הנדרשות, אך גם להוסיף לעלות הפריט את מחיר הקבלן.

במקרה הכי גרוע, ניתן להיכנס למסך "מוצרים (תקן)" עבור הפריט המיוצר ולרשום את עלות הקב"מ בשדה "עלות קבלן משנה". כך או כך, עלות הקב"מ תתווסף לעלות החומרים ואז הפריט המיוצר יקבל את העלות הנכונה.

YairM
    משתתף
    אם אתה רוצה שעלות קבלן המשנה תהווה חלק מעץ המוצר(כשדה אינפורמטיבי בלבד!),אז הדרך היישומית לעשות זאת היא כזו:

פותחים מק"ט לא מנוהל מלאי שנקרא עלות עבודה אצל קב"מ,לא רצוי להגדיר למק"ט יחידת מידה יח',רצוי לפתוח יחידה חדשה יח ללא גרש או יחח יחידה חלקית.

מאתחלים את העלות התמחירית של המק"ט החדש בערך של 1 ש"ח,אפשר לעשות זאת בעזרת התוכנית עדכון מחיר, ולעדכן מחיר עלות ש"ח לפי מחיר תקן,כאשר בשדה מחיר תקן רושמים 1 ש"ח.

מוסיפים את המק"ט של העבודה לעצי המוצר ובעזרת שדה הכמות מגדירים את העלות,לדוגמא עלות של 37.5 ש"ח רושמים כמות 37.5,היות ומחיר העלות הוא 1 ש"ח אזי המחיר שיתווסף לעץ המוצר בדוח ניתוח מחיר תקן הוא 35 ש"ח.

אורי כרמי
    משתתף
    מעולה

תודה רבה לכולם עזרתם לי המון!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.