דוח פיצוץ עץ מוצר

פורומים שימוש במערכת דוח פיצוץ עץ מוצר

משתתף
    שלום
    האם קיים דו"ח שייתן לי פיצוץ עץ מוצר עד לרמה התחתונה של הפריט הנרכש כולל בנים נכדים וכו' עם מספרי הפקעות (והמנות שלהם אם יש) שלהם ?
    תודה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    יש דו"ח אשר מפוצץ עץ, אבל הדו"ח גנרי – הוא מציג נתונים לפי פריט.

המילים "עם מספרי הפק"עות" אומרות שאתה רוצה דו"ח שיתבסס על שורת הזמנת לקוח או משהו דומה. אין דו"ח סטנדרטי כזה – עליך לכתוב אותו בעצמך. לדעתי, לא תצליח להציג נתונים כפי שאתה רוצה מפני שמבנה הנתונים אינו מתאים לבקשה. למשל – מה יקרה אם יש פק"ע עבור פריט מסוים אשר קשורה ליותר משורת הזמנה אחת?

aviz
    משתתף
    אין לי שום ענין בשורות הזמנה.
    אני מעונין בדו"ח שייתן מס' פק"ע והכמות המיוצרת. תחתיו בכותרת את המוצר ותיאורו, ואז בטבלא את הבנים ותיאוריהם עם הטיפוסים שלהם, אם הם טיפוס R ניתן לעבןר לשורה הבאה, אם זה P יש להציג תחתיו את הפקע של הבן עם הבנים שלה ועליהם כנ" אם הם נרכשים לעצר ואם הם מיוצרים לפרט גם את הפקעות שתחתיהם. אחרי שירד למטה יחזור הדוח לשלב שבו הוא מצא קודם פריט P ויציג את הפריט בן שאחריו.
    פשוט פיצוץ מוצר על כל פק"ע אבל עד למטה גם אם יש נכד נין מיוצר שני אראה את הכל בעץ אחד.
    תודה
    היי,

נתקלתי באותה בעיה – האם יש אפשרות לקבל דוח מלא של פיצוץ העץ כולל כל הבנים והנכדים וכו' כך שהכל יופיע במקום אחד ולא צריך יהיה לעבור בן בן ולפוצץ את העץ שלו בנפרד?

YairM
    משתתף
    יש דוח כזה שמפרט את עץ המוצר בכל הרמות ,תחפש בתפריט של דוחות עצי מוצר
    (אני פשוט לא סוכר את השם המדוייק ואני לא מול המחשב)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.