דוח רווח והפסד רב-חברתי

פורומים שימוש במערכת דוח רווח והפסד רב-חברתי

משתתף
    שלום,

אשמח לדעתכם כיצד ניתן למנוע כפל סעיפים בהרצת דוח רווח והפסד רב-חברתי, כלומר תחת סעיף עלות המכירות מופיעות שתי שורות שחוזרות על עצמן – פעם אחת עבור חברה א' ופעם נוספת עבור חברה ב'. מן היגיון היה שהשורות יופיעו פעם אחת והסכומים יופיעו במקביל פעם אחת עבור חברה א' ופעם אחת עבור חברה ב'.

אילוסטרציה:

זה מה שרואים כרגע –

חברה א' חברה ב'
    עלות המכירות
    יועצים – 600-101 10,000
    ספקים – 600-102 25,000
    יועצים – 600-101 58,000
    ספקים – 600-102 80,000

במקום –

חברה א' חברה ב'
    עלות המכירות
    יועצים – 600-101 58,000 10,000
    ספקים – 600-102 80,000 25,000

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    תבדוק ממש בקפדנות שגם הקודים וגם התיאורים של הסעיפים ממש ממש זהים בין החברות.

אי התאמה אפילו קלה גורמת למצב שנראה לי שאתה מתאר.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    YairM
    משתתף
    נראה לי שאתה מקבל את הדוח בתצוגה כזו ,כי אתה שולח לאקסל ,אם תפיק את הדוח ותבחר בקלט ,טבלה תקבל את התצורה שאתה מחפש.
    אם בכל זאת תרצה להפיק לאקסל, תפיק קודם בתצורת טבלה ואז ע"י האייקונים למעלה בדוח תשלח לאקסל
    ofir
    משתתף
    תודה. חייבת להיות חפיפה מוחלטת בשורות המופיעות תחת הסעיף עלות המכירות (כדוגמא)? כרגע מלבד שתי השורות בדוגמא יש שורות שאינן מוגדרות באחת החברות (כי הן לא רלוונטיות) וכן מוגדרות בשניה…
    yitzchok
    משתתף
    IL
    לא חייבת להיות חפיפה מוחלטת ברשימה.
    רק אם אתה רוצה לראות קיבוץ של השורות מהחברות השונות בשורה אחת לכל סעיף, המזההים האלה צריכים להיות זהים.
    כל זה מתייחס לדו"ח שהמערכת מוציאה כטבלה עם עמודה פר חברה.

יאיר כתב שהוא הבין שאתה מפיק את הדו"ח לאקסל ואם כן, זה נכון, תקבל את החברות בשורות ולא בעמודות.
    אני לא קיבלתי רושם שעל זה מדובר. אבל באמת מה שאני כתבתי לא בדיוק מתאים לדוגמאות שלך.
    במקרה כזה אם אתה עדיין לא מסתדר הייתי מציע שתעלה לכאן צילום מסך – אתה יכול לטשטש/למחוק את הפרטים הרגישים ועדיין נוכל להבין את המבנה של מה שאתה מקבל.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.