דרישות רכש

פורומים שימוש במערכת דרישות רכש

משתתף
    none
    שלום
    יש לי כמה שאלות לגבי דרישות מרוכזות לרכש
    אני מעוניינת לפתוח בקשות להצעות מחיר מספק לשורות שהוגדר עבורן דגל לפתוח בקשה בדרישות מרוכזות לרכש וספק לדרישה ספק כללי , כך שבזמן הבקשה אני משנה את הספק הכללי לספק אמיתי ואותה בקשה אבקש גם מספקים אחרים
    איך מיישמים את זה במע' מבלי שהמוצרים יופיעו במוצרים לספק כי אני לא יכולה להגדיר לכל ספק את כל פרטי הרכש שבמע' ??
    חשבתי לעשות כך :

1.פתחתי דרישה מרוכזת לרכש –
    מגדירה לכל הפריטים שמעוניינים לבקש עבורם הצעה מספק ספק כללי בעמודת ספק נדרש כי בשלב הזה לא ידוע מאיזה ספק לבקש הצעה ( לשורות האלה מסומן דגל פתיחת בקשה )לאחר אישור הדרישה מפעילה את התוכנית רכש > בקשות להצעת מחיר > הכנת בקשות להצעת מחיר לפי דרישות ומגדירה בקלט את הספק ממנו רוצה לבקש הצעה ( במקום הספק הכללי שהוגדר בדרישה )
    לאחר מכן נפתחת בקשה להצעה .
    עכשיו אני רוצה לבקש הצעה לאותם פריטים שנוצרה עבורם בקשה להצעה מספק אחר
    שוב מפעילה אותה תוכנית – בקלט בשדה מס' דרישה נכנסת למסך דרישות רכש ושולפת את השורות לפי מס' הדרישה ( שורות מסומן עבורם דגל לפתיחת הצעה ומוגדר עבורם ספק כללי )
    בקלט מגדירה ספק אחר ומסמנת פתיחה חוזרת – המע' לא פתחה לי בקשות להצעות למה ?

2. בחלק מהפריטים בדרישת הרכש אני מגדירה ספק לדרישה ולחלק האחר מגדירה ספק כללי כי לא יודעת ממי להזמין
    אני רוצה לעשות הזמנה על סמך הדרישה רק לפריטים שלא משויכים לספק כללי ובשלב מאוחר יותר לפריטים שמוגדר להם ספק כללי איך אני עושה את זה ?
    כי אם אני מסמנת בדרישה לא לפתוח הזמנה לשורות של הספק הכללי ברגע שאני מפיקה הזמנה לאחרים הדרישה נסגרת ואת זה אני לרוצה כי אני מעוניינת להזמין אותם מאוחר יותר
    דבר שני אם אני לא מסמנת עבורם דגל לא לפתוח הזמנה ברגע שאני מפעילה את התוכנית המע' פותחת להם הזמנה ואז לא אוכל לשנות את הספק בהזמנה כי ההזמנה מופיעה עם פירוט
    וגם בקלט של התוכנית אין לי איך להגדיר לתוכנית שאני רוצה לפתוח הזמנה לכל הספקים שבדרישה חוץ מהספק הכללי
    תודה

• יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.