הגדלת רוחב עמודה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הגדלת רוחב עמודה

אורח
    שלום אנשים טובים
    שאלה- כיצד אני יכול להגדיל את העמודה תיאור סוג אריזה שנמצאת במסך סוגי אריזה?
    אנחנו זקוקים ליותר פירוט בתיאור האריזה והמקום שיש כיום לא מספיק.
    האם יהיו לשינוי השלכות שצריך לקחת בחשבון?
    תודה רבה מראש..
    יאיר.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    שבוע טוב,
    האם ניתן לבצע זאת בעזרת הפרוצדורה של מחולל העמודות: מנהל המערכת > מחוללים > טבלאות > מחולל עמודות > שנוי רוחב עמודה?
    תודה,
    יאיר.
    אורן קפלן
    משתתף
    היי יאיר,
    אפשר, אבל יש לזה כל מיני השלכות.
    גם צריך להרחיב את העמודות במסכים או לפחות לראות שהמסכים התעדכנו בהתאם…

בקיצור, אני לא זוכר בע"פ איפה תיאור אריזה מופיע במערכת, אבל כל מקום שיש אותו זה משפיע, גם אם מדובר על דברים שעובדים מאחורי הקלעים.

בכל מקרה הדרך היחידה הנכונה שאני מכיר לשנות רוחב עמודה היא באמצעות הפרוצדורה שציינת.

בהצלחה עם זה

אורן

אלמוני
    אורח
    אהלן אורן,
    תודה על העזרה, עשיתי זאת בעזרת הפרוצדורה וכל המסכים והדו"חות התעדכנו בהתאם, בפריוריטי לא היתה כל בעיה,
    אבל לצערי במרקטגייט היה שיבוש במסכים שהעמודה הופיעה בהם, אז ביטלתי..חבל, אבל נאלץ להישאר עם הגודל הישן.
    תודה שוב..
    יום טוב,
    יאיר.
    אורן קפלן
    משתתף
    יכול להיות שבמרקטגייט תצטרך להכין מחדש את המסכים ואת הדוחות.
    נשמע סביר שהמערכת הזו תהיה גמישה פחות, היא בכל זאת סוג של תלאי GUI על המערכת של הקליינט הרגיל.

אני הייתי עושה בכל זאת נסיון בסביבת טסט, כולל הכנה מחדש של כל המסכים, יציאה וכניסה חזרה למערכת.
    אני לא יודע באיזו גרסת פריוריטי אתה משתמש אבל יכול להיות שב16 יהיה יותר נוח, ואני מאוד מקווה שבגרסה הבאה (שאמורה להיות להבנתי גם תואמת דפדפנים נורמליים) העניין יעבוד בצורה יפה יותר.

מצד שני – לך תדע, בכל זאת אשבל. 😉

אורן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.