הגדרת MRP

פורומים שימוש במערכת הגדרת MRP

משתתף
    שלום,

אילו פרמטרים ראשוניים יש להגדיר במערכת ובכרטיסי הפריט על מנת שיהיה אפשר להריץ MRP מסחרי בפריוריטי.
    הגדרתי את ההגדרות של טיפוס מחסן, טיפוס מדיניות עיתוד לפי האשף, האם זה מספיק כדי שיהיה ניתן להריץ MRP?
    אשמח לעזרה.

תודה.

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • Replies
    מארק
    משתתף
    none
    טיפלת בנתוני רכש לפריט ?
    טל
    משתתף
    רק בשדות של טיפוס וטיפוס מדיניות עיתוד בלשונית הגדרות כלליות, בשאר הלשוניות הכל עם 0.
    לפי מה אצטרך למלא נכון את שאר הלשוניות?

תודה.

טל
    משתתף
    מישהו?
    YairM
    משתתף
    בוקר טוב.

ההגדרות הם בהתאם לצרכים שלכם,אפשר להגדיר אך לא חייב.
    לדוגמא אפשר להגדיר מלאי בטחון לפריט,ו/או כמות מינימום להזמנה ומדרגת הזמנה.
    אם מדובר בפריט עם טיפוס מדיניות עיתוד B אפשר להגדיר גם כמות נצרכת ומשך צריכה.
    מומלץ לעבור על האשף ולבצע את ההגדרות בהתאם.

טל
    משתתף
    תודה רבה.
    טל
    משתתף
    היי,

לאחר הרצת MRP , המערכת מעדכנת בהתאם לריצה את:
    -תוכנית ניפוקים
    -תכנון הרכש

האם המערכת מוציאה דרישות רכש עצמאית? או שזה מתבצע ידנית בהתאם לתכנון הרכש ותוכנית הניפוקים?

אשמח לעזרה,
    תודה.

אלמוני
    אורח
    תריץ תכנית בשם PURDEMAND אחרי MRP לצורך בניית דרישות רכש
    טל
    משתתף
    תודה נעם.
    איך אני מריץ אותה? איפה היא נמצאת?
    אלמוני
    אורח
    ב-SCHEDULER אצלי מופיעה הפקודה הבאה WINACTIV -P PURDEMAND -i 205
    YairM
    משתתף
    בהרצת MRP אחד הפרמטרים זה האם להריץ תכנון רכש,אם אתה בוחר כן,המערכת תפתח דרישה מרוכזת בסוף התהליך,שאותה תוכל לשלוף במסך דרישות מרוכזות לפי תאריך או לפי שדה אוטומאטית?,אם אתה לא בוחר להריץ תכנון רכש,תוכל להריץ מאוחר יותר את התוכנית תכנון רכש מתפריט רכש.
    טל
    משתתף
    כלומר אחרי שאריץ MRP עם תכנון הרכש אכנס לדרישות רכש מרוכזות ושם אוכל לראות את דרישות רכש לפי התאריך?
    האם המערכת פותחת עצמאית את הדרישות או שמראה לי המלצות ואני מחליט למה לפתוח דרישה?

תודה.

YairM
    משתתף
    המערכת פותחת דרישת רכש מרוכזת לכל החוסרים הנדרשים לאספקת הזמנות לקוח ומלאי בטחון.
    את הדרישה תוכל לשלוף במסך דרישות מרוכזות לרכש לפי תאריך הרצת תכנון הרכש ו/או לפי שדה אוטומאטית? שבפרמטר השליפה תגדיר A.
    רצוי לטפל בכל הפריטים בשורות הדרישה ולא בחלקם,כי בהרצה הבאה הם יפתחו שוב,אלא אם כן תדאג לטפל במקור שיצר את הצורך לאותם פריטים.
    טל
    משתתף
    תודה רבה
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.