› פורומים › שימוש במערכת › הוספת והסרת פרמטרים של מוצר מחשבוניות
- This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 11 חודשים by NoamN.
- דצמבר 12, 2021 בשעה 7:09 pm
שלום לכולם,הגדרתי כל מיני פרמטרים למוצרים בכרטיס פריט, רציתי לדעת באיזה מסך אני קובעת איזה פרמטרים מופיעים לי על החשבונית מס או מס קבלה?
בנוסף, האם יש דרך שבה אני משנה את שם הפרמטר לכל המשתמשים? לצורך העניין פרמטר מס' אחד מוגדר אצלי כ-'מותג' כיצד ניתן להגדיר לכל משתמשי המערכת שפרמטר מס' אחד יקרא 'מותגר?
ושאלה נוספת, אם אני מגדירה שהפרמטרים יעברו לחשבונית האם יהיה על החשבונית עמודה שכתוב עליה 'פרמטר אחד' או שיהיה כתוב 'מותג'?
תודה מראש לכל העוזרים
- Replies
-
- דצמבר 13, 2021 בשעה 2:05 pm
ראיתי את השאלה הזאת, אין לי נסיוו עם זה והיה לוקח זמן לבדוק בעומק.אם אני לא טועה:
הגדרת הצגת פרמטרים בתעודות דורשת הרצת תוכנית, זה לא במסך.
גם אם הצגת את העמודות יכול להיות שתצטרכי לבצע עיצוב בתעודות לסדר את השמות.
סידור הצגת המסכים – עצבי לטבולה. אם אין לראשי קבוצות ומשתמשים עיצוב משלהם אז יירשו את העיצוב של טבולה. אם יש להם, יצטרכו לעצב לבד או לחזור לברירת המחדל שיורשים ממנו.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 13, 2021 בשעה 2:05 pm
ראיתי את השאלה הזאת, אין לי נסיוו עם זה והיה לוקח זמן לבדוק בעומק.אם אני לא טועה:
הגדרת הצגת פרמטרים בתעודות דורשת הרצת תוכנית, זה לא במסך.
גם אם הצגת את העמודות יכול להיות שתצטרכי לבצע עיצוב בתעודות לסדר את השמות.
סידור הצגת המסכים – עצבי לטבולה. אם אין לראשי קבוצות ומשתמשים עיצוב משלהם אז יירשו את העיצוב של טבולה. אם יש להם, יצטרכו לעצב לבד או לחזור לברירת המחדל שיורשים ממנו.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 13, 2021 בשעה 2:15 pm
לגבי הצגת פרמטרים במסמך: השדות צריכים להיות מוגדרים בתוך קטע המסמך שמציג שורות. ברגע שכל הפרמטרים מופיעים שם, אפשר לבחור להציג או להסתיר באמצעות עיצוב בדו"ח או הגדרת תצורות שונות.הסתייגות: מה שאני רושם בהמשך נועד למשתמש בעל נסיון בניהול פריוריטי!
שינוי כותרת לשדה נעשה בתכנית מנהל המערכת > מחוללים > טבלאות > מחולל עמודות > שנוי כותרת עמודה. זה ישנה את כותרת השדה בכל מקום אפשרי – בכל המסכים ודו"חות. צריך להריץ מנהל המערכת > מחוללים > מסכים > הכנת מסכים > הכנת מסכים לאחר מכן כי שינוי כותרת השדה יגרום למסכים בהם מופיע השדה להיות "לא מוכנים". יחד עם זאת, שינוי הכותרת לא ישפיע על מסכים/דו"חות בהם הוגדרה "כותרת חדשה" לשדה.
הפסקה הקודמת נותנת את התשובה גם לשאלה השלישית: אם אתם קובעים שפרמטר 15 יקרא "מותג", שינוי הכותרת אמור לתפוס גם לשדה בדו"ח. יחד עם זאת, יותר קל* להעניק לשדה כותרת חדשה, או בדו"ח או בעיצוב הדו"ח.
* אני מתכוון "קל" במובן של שינוי במערכת: שינוי כותרת לשדה סטנדרטי אינו פעולה מקובלת. רצוי להגדיר "כותרת חדשה" במסכים ובדו"חות.
תגיות: פרמטרים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.