הוספת לוגו לתצורת הדפסה מסוימת

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הוספת לוגו לתצורת הדפסה מסוימת

משתתף
    שלום,

הוספת לוגו לתצורת הדפסה מסוימת למסך אחד מסוים (לדוגמה, בהדפסת הצעות מחיר) – מתבצע ברמת יישום או פיתוח?

במידה ופיתוח, אשמח לדעת כיצד עושים זאת.

תודה.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    שינוי לוגו יהיה ברמת פיתוח. כפי שהסברתי בשאלה אחרת, את צריכה ליצור תצורה חדשה בפרוצדורה. לאחר מכן צריך להעתיק את הדו"ח WWWLOGO לדו"ח פרטי, להוסיף את הדו"ח הזה לרשימת הדו"חות (לא לשכוח להעתיק את הפרמטרים!) ולערוך את התצורה החדשה כדי להשתמש בדו"ח החדש במקום הסטנרטי. בשלב הזה רצוי לוודא שהפרוצדורה עובדת נכון!

עכשיו ניתן לערוך את הדו"ח החדש – לגרום לו להדפיס את הלוגו החדש ולא את הישן.

yitzchok
    משתתף
    IL
    כאמור כל זה אפשרי רק בפרוצדורה פרטית כך שיתכן פעולה ראשונה העתקת הפרוצדורה לגרסה פרטית.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    123
    משתתף
    במידה ולא עובדים עם סניפים במערכת שלכם ניתן לשלוט על הלוגו ברמת הסניף.
    זה אפשרי ביישום.
    levi
    משתתף
    תודה, התשובה עזרה לי מאוד, רק לא הבנתי טכנית איפה אני שמה את התמונה ה JPG של הלוגו?
    אלמוני
    אורח
    במסך מכירות > סניפים > סניפים, יש שדה "לוגו עברי" בו רושמים את הנתיב אל הלוגו. יש גם שדה "לוגו אנגלי". אך כאמור, זה מחייב אותך לעבוד עם סניפים ויש לכך השלכות לא מבוטלות.
    levi
    משתתף
    ואם אנחנו לא עובדים עם סניפים? יש דרך בקוד איפשהו להכניס את ה- JPG?
    levi
    משתתף
    וחוץ מזה הוספתי את התמונה לסניף, עשיתי הצעת מחיר לסניף הזה, ולא יצא עם התמונה…
    אלמוני
    אורח
    תסתכלי על אופציה בתפריט, "הדפסת הצעת מחיר", WWWSHOWCPROF. בתצורות השונות יש שלב 20, WWWLOGO, ושלב 21, WWWLOGOBRANCH. תוודאי שבתצורה שבחרת שלב 21 פעיל.
    levi
    משתתף
    אוקיי עכשיו זה עובד, אבל הוא שם את התמונה למעלה, עכשיו איך אני מגדירה שהתמונה תהיה בכל תחתית דף? 🙂
    אלמוני
    אורח
    למיטב ידיעתי אין אפשרות לעשות זאת. אפשר לקבוע שמשהו יופיע בתחילת ההדפסה או בסוף ההדפסה. מישהו שאל שאלה דומה לפני כמה ימים שהיה קשור למספר הדפים שיודפסו מפרוצדורה. יש תשובה זהה לשתי השאלות: פריוריטי אינה מודעת למעברי דף.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.