› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת מסך בן "חלקים"
- This topic has 13 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 2 חודשים by אלמוני.
-
- אוגוסט 7, 2018 בשעה 3:55 pm
אתה רוצה ליצור סוג תנועת מלאי חדש ולרשום תנועות ב-TRANSORDER?הייתי חושב שפיתוח כזה לא נתמך
אם לא הבנתי נכון, אולי תסביר מחדש
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 7, 2018 בשעה 7:11 pm
כל הכללים של פיתוח פרטי אומרים שלא עושים את זה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 8, 2018 בשעה 8:53 am
אוקיי.
רעיון איך כן אפשר להתמודד ?
המטרה לנהל תעודות מסוג חדש עבור מרפאת שיניים כאשר במסך האב ירשמו פרטי לקוח + פרטים כללים ובמסך בן ירשמו שורות עבור הנפקות מקטים של חלקים ו/או עבודות.- אוגוסט 8, 2018 בשעה 12:09 pm
מה רע בשימוש בתעודת משלוח? או חשבונית מס? או מס-קבלה אם שייך?הלקוח לא צריך לראות באיזה מסך עובדים
תעשו תעודה מודפסת מותאמת עם איזו כותרת שתרצו
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2018 בשעה 1:17 am
לא כל כך הצלחתי להבין אותך.עניין ההדפסה – ברור.
נושא המסך- אתה מציע לעשות התאמות על מסך קיים כגון תעודת משלוח או חשבונית מס?
- אוגוסט 9, 2018 בשעה 11:29 am
כןכמה התאמות אתה באמת צריך?
ראשית כל האם לקוחות כאלה באמת מזדמנים? (הייתי חושב שבמרפאת שיניים הם לא, שישתמשו במספר זהות כמספר לקוח)
ואם הם כן מזדמנים אז שיהיה לקוח מזדמן ובמסך על אפשר להגדיר שם ושאר הפרטים במסל בן (דברים שכבר נתמכים).
פיתוח של מסכים חדשים נשמע כהמצאת הגלגל מחדש.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 9, 2018 בשעה 11:56 am
הלקוחות אינם מזדמנים.
כל לקוח שמתקבל במרפאה מוקם כלקוח, ומחזיק כרטיס לקוח כאשר תעודת זהות היא מספר הלקוח.במסך שאותו אני מעוניין לבנות, נקרא לו "טיפולים" , בדומה למסך קריאות שירות שמקושר לכרטיס מכשיר,
המסך הזה יקושר למספר הלקוח ממסך לקוחות, ובו יתועדו כל הטיפולים שהלקוח קיבל במרפאה.הכל מסתדר מבחינה אינפורמטיבית של מסך האב ומסכי הבן השונים, חוץ מנושא ניהול המלאי.
אני מעדיף שלא להתאים מסכים קיימים כמו תעודות משלוח שיודעות לנהל מלאי כדי להשאיר אותן במידה ויצטרכו לעבוד עליהן למטרה הייעודית שלהן.
- אוגוסט 9, 2018 בשעה 3:29 pm
לא יודע מה להגיד לך
לפתח מסך עצמאי שמעדכן TRANSORDER זה לקחת המון אחראיות על הכתפיים שלך עד כדי ביטול חוזה שירות.אני הייתי משער שבמפראות שיניים ובמוסכים מקובל להשתמש במסכים שהזכרתי עבור טיפולים.
אם אתה מתעקש על מסך עצמאי הייתי מציע תהליך בו המסך שלך לא עובד ישירות על TRANSORDER אלא שמור בטבלה פרטית ותפעיל ממשק להקים תעודת משלוח או חשבונית וכו' וקשר את השורות האלה לשורות שלך.
התכוונת לקשור את החיוב איכשהו לצריכת המוצרים?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 13, 2018 בשעה 4:15 pm
- אוגוסט 13, 2018 בשעה 9:20 pm
רעיון יפה…
כל מטופל הוא מכשיר; מק"ט "מטופל" ומספר סידורי למכשיר יהיה מספר זהות[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 14, 2018 בשעה 8:09 pm
לא כל מובן לי נושא המלאי שאתה רוצה לרשום ללקוח.
מה המטרה?- אוגוסט 19, 2018 בשעה 12:05 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.