› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת מקום לכתיבת טקסט במסך בן "הודעה בהקלדת לקוח"
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 10 חודשים by
moran.
- יולי 2, 2013 בשעה 12:50 pm
שלום רב,אני צריכה להוסיף מקום לכתיבת טקסט במסך הבן של לקוחות שנקרא: "הודעה בהקלדת לקוח".
המסך מכיל 3 שדות טקסט ברוחב של 56.
אני מתלבטת מה לעשות , והאם זה אפשרי בכלל
כי הטקסט שם אמור להופיע אח"כ בהודעה למשתמש.
חשבתי להרחיב את השדות הקיימים אבל בדרך הזו לא ייכנס כל הטקסט על משתנים PAR1,PAR2,PAR3
ואם אני אוסיף שדות (בנוסף ל- 3 שקיימים), אני צריכה להוסיף עוד הודעה שתקפוץ למשתמש לאחר ההודעה הסטנדרטית.
האם למישהו יש רעיון חכם יותר איך לעשות את זה?
תודה מראש 🙂
- Replies
-
- יולי 2, 2013 בשעה 4:07 pm
מדובר על שדות של אשבל,
לפי נהלי פיתוח אסור לגעת בעמודות סטנדרטיות.שאלה\הצעה:
כמה אורך תוים את צריכה לכל שורה?
אם עד 80, אולי שווה להקים טבלה פרטית בדיוק כמו זו של אשבל עם 80 תוים לכל שורה, אך לפני צריך למצוא את הטריגר שמפעיל את ההדעה, ואם כן אז את הטריגר הזה לשכפל ולהפנות לאותה וטבלה הפרטית שלך.
בהצלחה
אפי יעקובוב
🙂- יולי 2, 2013 בשעה 4:16 pm
הישדה בפריוריטי הוא מקסימום 120 תוים. ואני לא חושב שיש בעיה להרחיב עד לרוחב זה.
כמובן שהכי בטוח לעבוד בשרת טסט אבל זה שיקול שלך. אני לא הייתי חושש לעשות זאת על שרת אמתלהוסיף הודעה נוספת זה נשמע טוב
הטריגר הסטנדרטי שעושה את זה נמצא במסך ORDERS בשדה CUSTNAME בטריגר POST-FIELD1.
הוא לוקח בחשבון גם לקוח מרכז.
ממליץ לך להתחקות על אופן פעולתו בכותבך את הטריגר הפרטי שלך
שימי לב שהוא מוכלל ב INCLUDE מכל המקומות שמופיע בהן CUSTNAMEבהצלחה רבה
- יולי 2, 2013 בשעה 5:45 pm
שלום ליאור,תודה על תשובתך, ניסיתי להרחיב את השדות בדמו, והוא בהחלט נתן להרחיב ל120 תווים. זכרתי שיש שגיאות שלא מאפשרות לגעת בעמודות סטנדרטיות, אך יתכן שזה במסכים ולא בטבלאות.
האם לא יתכנו בעיות בשדרוגים באותן עמודות?
לדוגמה אם הרחבתי את השדה ל120 תווים ואשבל בגרסה עתידית מרחיבה את השדה מ56 תווים רק ל80 תווים – זה לא יפיל את כל הרשומות של השדות שכבר קיימים בDB של מסך לקוחות?
תודה ליאור
אפי
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.