› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת עמודות במחולל דוחות
- This topic has 8 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 4 חודשים by Lior.
- Replies
-
- יוני 24, 2009 בשעה 6:48 pm
הי מירב
לכל מחולל יש דוח בסיס שנקרא "בסיס למחולל …" הדוח מכיל את כל העמודות שאחר כך אפשר לבחור במחולל.
יש שני מחוללי דוחות מכירות : חשבוניות, ומשלוחים
שמות דוחות הבסיס שלהם הם INVOICEREP ו SALESREP בהתאמה- יוני 24, 2009 בשעה 8:05 pm
ב-SDK יש פרק Creating and Modifying User Report Generators על נושא זה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 25, 2009 בשעה 10:16 am
תודה על התשובה.
כאשר ניסיתי להוסיף עמודת BARCODE קבלתי הודעה כי לא ניתן לשנות דוח בסיס.
אני מאמינה שזה חסום בכדי לא לגרום לתקלות בדוח הבסיס.
כיצד ביכולתי לעקוף את ההודעה הזו?- יוני 25, 2009 בשעה 12:08 pm
באמצעות הכנסת DEVCENTER.
(לא לשכוח להוציא אותו בסיום).כתבתי עליו פה
https://www.priority-forums.com/he/index.php/forums?func=view&id=1965&catid=6- יוני 25, 2009 בשעה 2:34 pm
הגדרתי את DEVCENTER ל 1, ופתחתי מחדש את הפריורטי. בעת הוספת שדה חדש BARCODE לרשימה עדין קופצת הודעה: "דוח זה משמש כדוח בסיס למחולל דוחות, לכן אין לשנותו"האם יש עוד הגדרות?
- יוני 25, 2009 בשעה 2:55 pm
את צודקת. זה אכן לא מספיק.
את צריכה לבצע שינוי גם במסך מחולל דוחות עצמו. כלומר לפתוח את מחולל הדוחות במחולל המסכים. רשימת הדוחות החסומים היא בשתי השורות הראשונות של הטריגר BUF1 במסך EREP. תורידי מהרשימה את מה שאת רוצה. זה אפשרי רק עם DEVCENTER כמובן.
שימי לב שמדובר במסך מאוד חשוב – מחולל המסכים ועלייך להיות מאה אחוז בטוחה שאת יודעת מה את עושה. אני ממליץ לך לבצע קודם כל בסביבת פיתוח נפרדת. ייתכנו גם הכנות מסכים כתוצאה מהשינוי הזה.
לא לשכוח להוריד את DEVCENTER.- יולי 8, 2009 בשעה 8:47 pm
אני הצלחתי להוסיף עמודה למחולל דו"חות חשבוניות.
לאחר ש:
1. ניטרלתי טריגר BUF1 כולו (שינוי רק בתוך שתי שורות הראשונות לא הספיק)
2. הגדרתי לשדה החדש בדו"ח INVOICEREP עמודה "כותרת חדשה"
למה?P.S גרסת פריוריטי 13
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.