הוספת עמודת מחיר כולל מע"מ

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הוספת עמודת מחיר כולל מע"מ

משתתף
    אני מעוניין להוסיף עמודה לתעודת משלוח של מחיר כולל מע"מ.
    נתקלתי במספר מאמרים שמסבירים כיצד לעשות זאת אבל אני לא מצליח למצוא את הנתיב שמציינים כנראה בגלל שמדובר על מערכת זום ולא פריוריטי.
    האם מישהו מכיר כיצד אני יכול לעשות זאת בזום?
מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 23 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום רועי

בזום לא ניתן לבצע פיתוחים פרטיים כמו בפריוריטי,

אפשר לאלתר משהו ,לא ממש אלגנטי אבל יתן לך את התוצאה הרצויה.
    אם אתה לא משתמש בשדה אסמכתת שורה, במסך פרוט המשלוח תוכל באמצעות מחולל הנתונים להציג בשדה זה מחיר כולל מע"מ, תוכל כמובן לשנות את שם השדה וכן את שם השדה בפורמט ההדפסה.
    שדה אסמכתת שורה נמצא רק בפורמט הדפסה רגילה.
    כמו כן במחולל הנתונים ניתן להכפיל את המחיר בשיעור המע"מ העדכני, ולכן בכל פעם שישתנה שיעור המע"מ , צריך לזכור ולעדכן את הכלל במחולל הנתונים.

אם האלתור הנ"ל מתאים לך , אני יוכל להנחות אותך איך לבצע את הכלל במחולל הנתונים.

יאיר

היי ליאור

איך אפשר לבצע את מה שהסברת כאן? אני צריך עמודת כול מע"מ בתעודת משלוח.

תודה

YairM
    משתתף
    שלום אלירן

האם אתה לא משתמש בשדה אסמכתת שורה בת.משלוח?
    האם אתה מדפיס את תעודת המשלוח רק בפורמט הדפסה רגילה?
    האם מתאים לך לתחזק את מחולל הנתונים, ולשנות את אחוז המע"מ באופן ידני בכל פעם שהוא ישתנה ?

מדובר באלתור לא הכי אלגנטי ולכן רק אם זה בכל זאת מתאים לך, אני ינחה אותך איך להגדיר את התנאים הנדרשים להדפסת השדה, מחיר כולל מע"מ לכל שורה בת.משלוח

כן אני מעוניין לעשות את התהליך. תודה לך
    YairM
    משתתף
    צריך להגדיר 3 חוקים במחולל נתונים של מסך משלוחים ללקוח-פירוט ,כך שבכל שינוי של שדות כמות, מחיר יחידה, ואחוז הנחה, השדה מחיר כולל מע"מ יעודכן בהתאם.
    כאשר אתה נמצא במסך בן משלוחים ללקוח-פירוט ,אתה בוחר בתפריט העליון בעיצוב=>מחולל נתונים, בחלון שנפתח אתה מגדיר את הכלל הבא:
    לאחר שינוי בשדה כמות ,קבע בשדה אסמכתת שורה ,ערך (לאחר לחיצה על אייקון הפונקציה)אתה מגדיר את הקוד הבא :
    STRCAT(<>,' ',RTOA((<> * 1.18),2,USECOMMA)),
    , מסמן לכל המשתמשים ולוחץ אישור.
    לאחר מכן אתה מעתיק את הכלל הקודם ואז משנה את הפרמטר הראשון לאחר שינוי בשדה מחיר ליחידה (במקום שדה כמות).
    לאחר מכן שוב מעתיק את הכלל ואז משנה את הפרמטר הראשון לאחר שינוי בשדה הנחה %.

כמו כן תשנה במסך את שם השדה אסמכתת שורה לסה"כ מחיר כולל מע"מ, ע"י לחיצה על מקש ימני בעכבר בחירת עיצוב שדות, בחירת השדה אסמכתת שורה, לחיצה על מקש ימני בעכבר שנה שם, תוכל גם לשנות את מיקום השדה בעזרת לחיצה על החיצים בצד ימין.

בנוסף בפרוצדורת ההדפסה נתיב: ניהול מלאי > תנועות מלאי > תנועות מלאי מכירות > הדפסת תעודות משלוח ואריזה > הדפסת תעודת משלוח, לחיצה על מקש ימני בעכבר על היישות הדפסת תעודת משלוח ובחירה עיצוב דוח, לחיצה על ה- (+) בפורמט רגילה, לחיצה על ה- (+) פירוט התעודה –הדפסה רגילה , בחירה בשדה אסמכתת שורה ובלחיצה על מקש ימני בעכבר שנה שם ל-סה"כ מחיר כולל מע"מ, תוכל גם לעצב את מיקום הכותרת ומיקום הערך בשדה בלחיצה על מקש ימני ובחירת מאפייני שדה ומאפייני כותרת, בנוסף בעזרת החיצים בצד ימין תוכל למקם את השדה במקום שתבחר.

בהצלחה.

תודה רבה על ההשקעה!
    אנסה עכשיו ואעדכן
    תודה!
    רשום הביטוי לא תקין כשאני מעתיק את הפונקציה

עוד שאלה. האם אפשר במקום אסמכתת שורה להתלבש על עמודה אחרת?

YairM
    משתתף
    תוריד את הפסיק בסוף הביטוי אחרי הסוגריים הכפולים,נרשם בטעות.
    עדיין לא תקין. לפני הפקודה ROTA יש גרשיים ריקים אולי זו הבעיה?
    YairM
    משתתף
    לא,זאת לא בעיה,כך זה צריך להיות,בדוק טוב שהעתקת נכון את הביטוי,ואם עדיין יש בעיה שלח צילום מסך של החוק עם הביטוי שהגדרת
    ככה
    STRCAT(<>,' ',RTOA((<> * 1.18),2,USECOMMA))

ככה נרשם בשדה של הפונקציה
    "וההודעה שמתקבלת: "הביטוי אינו תקין

לא מצליח לצרף תמונה משום מה. איך אפשר לשלוח לך עוד?
    YairM
    משתתף
    שלח לי למייל שמופיע בפרטים שלי בתחתית ההודעה
מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 23 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.