› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הכנסה למלאי בסטטוס טיוטא
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
- אוגוסט 9, 2018 בשעה 1:33 pm
שלום וברכה , ישנם תעודות מלאי שהכמות שאני מזינה בסטטוס טיוטא גורם לתנועת מלאי והצגה במחסן עוד לפני ששיניתי לסטטוס סופית.
אני לא רוצה לעשות זאת , מכיוון שאני רוצה לבצע שינויים נוספים ולא לראות את המלאי עד שאני אסגור את התעודה כ-סופית.
מישהו יודע איך מתמודדים עם זה ?
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 9, 2018 בשעה 3:37 pm
ההתמודדות היא לקבל שכך המערכת עובדת.תנועות אלה הן לא היוצאים מן הכלל אלא הכלל.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 10, 2018 בשעה 6:42 pm
היי,
יצחק צודק אבל אם זה ממש חשוב לכם, אז אפשר לפתור את זה באמצעות שדה נוסף במערכת המיוחס לכמות
ולדאוג בטריגר שזה יעדכן את שדה כמות המקורי בעת מעבר מטיוטא לסופית (כמובן לא בעדכון ישירות לבסיס הנתונים אלא למשתנה מסך).- אוגוסט 10, 2018 בשעה 7:32 pm
נכון, אבל זה בכל מסך ומסך בו רוצים לעבוד ככה. הקמת ממשק וקוד נפרד עבור כל אחד מהם…[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 10, 2018 בשעה 7:54 pm
כן, זה לא להיט – אבל אם החליטו שרוצים להפוך את כל הלוגיקה של המערכת לצורך התהליך, לפעמים יש עלות.- אוגוסט 12, 2018 בשעה 3:18 pm
יש בעיה עם העברות בין מחסנים, במיוחד כאשר המחסנים רחוקים פיזית. מחסנאי אחד ממלא את התעודה כאשר הוא שולח את הסחורה – אך אין ערבון שהמחסנאי השני יקבל את הסחורה, למרות שכבר מופיעה אצלו במלאי!הדרך שאנחנו פיתחנו: באמצעות מסך ופרוצדורה, מכינים העברה בין מחסנים כאשר הכמות להעברה *אינה מופיעה* בשדה "כמות" אלא בשדה "כמות בהזמנה". זה שדה במצב קריאה בלבד, לכן יש צורך במסך (להזנת נתונים) ופרוצדורה כדי להתגבר על הבעיה הזו.
כאשר המחסנאי השני מקבל את הפריטים, הוא רושם בשדה "כמות" את מה שקיבל ובכך מבצע את תנועת המלאי בפועל.- אוגוסט 13, 2018 בשעה 3:19 pm
והמלאי עדיין נמצא במחסן שולח לפי שה שיתרות המלאי מראות?שיהיה מחסן מעבר (אפשר להוסיף בתעודה מחסן יעד) ובקליטה ירשמו תעודה נוספת, אולי מבוססת על הראשונה…
😉
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 13, 2018 בשעה 4:04 pm
יש כמה אפשרויות,
א. לבצע את העברה ולשנות לסטאטוס "במעבר" (או כל שם אחר) עד שהמחסנאי מקבל ומשנה לסופית, זה נותן אינדיקציה שתעודות לא סופיות הם בעיה.
ב. כשמדובר בפק"ע בתהליך: יצירת מחסן וירטואלי מטיפוס D + מרכז עבודה + פעולת "ביקורת קבלה" בתהליך הפק"ע עם סימון קוד המחסן ה"אמיתי" שאליו מיועד החומר, המחסנאי המקבל מדווח שביצע ביקורת קבלה והחומר עובר למחסן האמיתי (מטיפוס F).זה קצת מסרבל אבל כשמדובר במסות גדולות זה חשוב.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.