› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › המרת שעה בפורמט SQL
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 11 חודשים by yitzchok.
-
- נובמבר 19, 2021 בשעה 2:19 pm
כנראה זאת בעיקר שאלת SQL Server.אתייחס לחלק של פריוריטי: נראה לי שלא מדובר בשעה ביום אלא בפרק זמן, נכון? הייתי חושב שאשפר ב TIME 5 עד 99:59
אתה צריך לחשב פרק זמן מתוך העמודה ההיא ולהציגו. מה שיש לך שם זה מספר דקות – קח את מספר הדקות ותציג כטקסט באמצעים מתאימים. בטח יש שלל הצעות איך לעשות את זה ב-stackoverflow.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 21, 2021 בשעה 9:15 am
הנתונים מוזנים כשעה ביום ולא כפרק זמן , אם אני מעדכנת את הנתונים בפריוריטי (עושה INSERT ) מוצגת לי השעה בצורה יפה במערכת. השאלה איך להמיר מהSQL במקום לשים בפריוריטי ?- נובמבר 21, 2021 בשעה 11:20 am
אז השאלה היא איך לקבוע שם ערך מ-SQL Server ולא איך להציג שעה שקיימת?(אזהרה: אין לעשות את זה אם לא מדובר בעמודה/טבלה פרטית)
מדובר באותו חישוב אלא הפוך. אני מניח שיש לכם time. צריכים להמיר את זה למספר דקות (int). את המספר הזה ניתן לרשום ישירות לעמודה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 21, 2021 בשעה 11:42 am
אחדד את השאלה, נכנסתי לSQL של הפריוריטי, והוצאתי משם את הDATA .הDATA של השעה הוא מסוג מספר INT .
איך אני ממירה את זה לשעה בתצורה קריאה לעין (ב WINDBI או בSQL ) ?
לדוגמא :
שעה מהSQL –
1245
כשמכניסים לפריוריטי השעה מוצגת כך –
20:45
אם אני מנסה לעשות חישוב על השעה מהSQL לא נותן לי את השעה המדוייקת כמו בפריוריטי –
SELECT 1245/60.0
FROM DUMMY FORMAT ;התוצאה כאן יוצאת –
20.75
- נובמבר 21, 2021 בשעה 12:55 pm
הבנתיSELECT
00:00
+
1245
…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 21, 2021 בשעה 1:00 pm
הנה חלק ששוב מבלבל אותיב WINDBI או בSQL
מה זה ה-SQL שלא WINDBI שאתה צריך לציין בנפרד? אתה מתכוון לשלב של SQLI בפרוצדורה?
כשכותבים כאן "להוציא מה-SQL" בד"כ מתכוונים לקריאה ישירה מה-DB שיש בפועל מתחת לפריוריטי (שהוא לרוב MSSQL).
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.