› פורומים › שימוש במערכת › העתקת עצי מוצר בין חברות – מערכת תעשייתית
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 6 חודשים by NoamN.
- Replies
-
- אפריל 21, 2021 בשעה 12:19 am
אני לא מכיר בדיוק באיזה מסכים צריכים לעבוד כדי להגדיר עצי מוצר אבל הייתי חושב קודם כל על ממשקים מסכיים ופריקה לקובץ וטעינה בחברה השניה.אבל אולי צריכים לעשות את זה עבור בסדר מסוים של רשומות בעזרת פקודות להרצה ב-WINDBI.
אולי יש כלים להעברת עצי מוצר, אני לא יודע. אבל כל עוד יכולת להקים אותם דרך המסכים, צריך להיות אפשר באיזו דרך להעביר אותם עם ממשקים.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 21, 2021 בשעה 2:57 pm
ממשקים מסכיים זה הכי מהיר, תריץ אותו על קשתות מוצרים .שים לב שאם המקטים מנוהלים מהדורות או שאתם מתחזקים ECO (ניהול שינויים) , הממשקים לא יעבדו טוב.
- אפריל 25, 2021 בשעה 11:26 pm
- אפריל 26, 2021 בשעה 7:45 am
אני מבין את "ממשקים מסכיים" כפרוצדורה שבחברה אחת קוראת עצי מוצר ושומרת אותם בטבלה עוזרת כמו GENERALLOAD, אחר כך עוברת לחברה השניה ומעבירה את הנתונים למסד הנתונים דרך ממשק למסך (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים למסכים > מחולל ממשקים למסכים) על סמך הנתונים שנשמרו בטבלה העוזרת.- אפריל 26, 2021 בשעה 9:54 am
לא בהכרח צריכים פרוצדורה!מגדירים ממשק שעובד עם קבצים ולא תתי ספריות (אם עם תתי ספריות ומעבירים את הקבצים)
ואז אפשר להריץ את הממשק מהתפריט במצב פריקה, ואז שוב במצב טעינה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.