› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הקמת מק"ט שמנוהל פק"עות
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 8 חודשים by YairM.
- פברואר 19, 2015 בשעה 6:07 pm
שלום,
אני מעוניין לפתוח מק"ט במערכת ולהגדיר בו בנים במערכת כל זה כמובן כרגע לצורך תרגול בסביבת טסט
1. להגדיר מק"ט אב מנוהל סידורי טיפוס P
2.מק"טים בנים תחת אותו מק"ט
3.לנהל דיווח יצור עד ההרכבה הסופית.פתיחת עמדות
4.בסופו של כל התהליך שהמק"ט המיוצר יכנס חזרה למחסן mainתודה
- Replies
-
- פברואר 22, 2015 בשעה 1:20 pm
שלום ויקטורהנושא מתאים לפורום שימוש במערכת ולא לפורום פיתוח.
לשאלותיך:
1.הגדרת מק"ט כמנוהל מספרים סידוריים נעשית ע"י סימון דגל מנוהל מס.סידוריים? שנמצא בכרטיס פריט בלשונית פרטים נוספים.מעבר לכך מומלץ לקרא אשף מכשירים: ניהול מלאי > מוצרים > אשפי מוצרים > אשף מכשירים2.קודם אתה צריך להקים את כל הפריטים בכרטיס הפריט ,ולאחר מכן לשלוף את פריט האב שמוגדר כטיפוס P', לעבור למסך הבן ,מוצרי בן ,ושם להגדיר את כל מוצרי הבן וכמויות ביחס למוצר האב.
3.אם אתה עובד עם מודול ייצור ,נדרש לבצע מידול מפעל שזה נושא נרחב,תוכל לקרא באשף מידול: ייצור > מידול > אשפי מידול מפעל > אשף מידול
בנוסף קרא אשף ניהול פק"עות ייצור > בקרת יצור > אשפי בקרת יצור > אשף ניהול פק"עותאם אין לך מודול ייצור ואתה עובד עם הרכבות במחסנים,קרא אשף הרכבות :ניהול מלאי > תנועות מלאי > הרכבות במחסנים > אשף הרכבות
- פברואר 25, 2015 בשעה 2:27 pm
תודה רבה יאיר אכן זה מה שעשיתי הבעיה התחילה כאשר פתחתי פק"ע וקיבלתי הערה "הרכבות במחסנים"
ומשם לא הצלחתי להמשיך כמובן שאני עובד במודול ייצור וכאשר אני מקליד את המק"ט בפק"ע
אני מקבל הודעת שגיאה אין ניהול פקעות למק"ט שמיועד להרכב במחסן
ומשם איני יודע להמשיך.
האם ישנה הגדרה כלשהי שפיספסתי?
תודה- פברואר 25, 2015 בשעה 4:03 pm
היי ויקטור
זאת כיוון שמוגדר למוצר תהליך שהוא Assemb, כדי שתוכל לפתוח פק"ע למוצר ,אתה צריך להגדיר לו תהליך שהוא שונה מ- Assemb,
תהליך הוא רצף של פעולות שמבוצעים על המוצר בזמן תהליך הייצור, תוכל ללמוד איך להגדיר תהליך חדש ופעולות לתהליך באשף מידול.
את התהליך מגדירים במסך מוצרים ,נתיב: ניהול מלאי > מוצרים > מאפייני מוצר > מוצרים, ובלשונית פרטים כללים בשדה תהליך.כמו כן, על מנת שתוכל לפתוח פק"ע ,אתה צריך להגדיר תבנית לפתיחת פקע"ות במסך תבניות של פק"עות ומנות בנתיב: ניהול מלאי > מוצרים > תחזוקת מוצרים > תבניות של פק"עות ומנות
לאחר מכן עליך לקשר את התבנית למוצר ולהגדיר את אופן פתיחת הפק"ע אוטומאטי או ידני ,במסך קישור תבניות פק"ע\מנה למוצר
בנתיב:ניהול מלאי > מוצרים > תחזוקת מוצרים > קישור תבניות פק"ע\מנה למוצר
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.