› פורומים › שימוש במערכת › הרצת פתיחת מסך
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 5 חודשים by Lior.
- יוני 7, 2009 בשעה 5:32 pm
ידוע ניתן להריץ שורת פקודה דרך ה- Browser , כלומר Run דרך מערכת ההפעלה.priority:priform@CUSTOMERS: 100010:a231106:tabula.ini:1
המספר: a231106 זה הקוד חברה, 100010 הוא קוד הלקוח. ואז נפתח מסך כרטיס הלקוח של פריוריטי שמספרו:100010
:cheer: רוצים לשנות, להוסיף התנייה, אם הלקוח ריק אז שלא יפתח חלון כלל.
נשמח לקבל עזרה.תודה
- Replies
-
- יוני 7, 2009 בשעה 5:53 pm
הי,
אני לא מכיר פרמטר שניתן לשלב בפקודה עצמה.
הדרך היחידה שעולה בדעתי היא לדלג מעליה. אני מניח שהבעיה היא שאינך יכול לדעת מבחוץ אם הלקוח קיים או לא. האם אני צודק ?- יוני 7, 2009 בשעה 6:06 pm
אם אתה מוכן לשנות את הכתובת כדי לשנות את ההתנהגות זה אומר שאתה יכול לקרוא ל-URL אחר לחלוטין?אצלנו פתרנו את הבעיה הזאת ע"י קריאה ל-url אחר שפונה ל-vbscript. בסקריפט של vbscript אנחנו מתחברים לדטהבייס ובודקים אם קיים לקוח עם מספר המבוקש. אם כן, פונים ל-url שציינת. אם לא, זורקים הודעה.
המורכבות הוא בניהול הקשר ל-DB. גם צריכים להכין את התחנות ל-url handler.
תגידו אם תרצו שאפרט יותר. יקח זמן.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 8, 2009 בשעה 9:41 am
זוהי מרכזיה של טלפון
במידה ומקישים מספר לקוח נפתח מסך לקוחות
במידה ולא מכניסים מספר לקוח נפתח מסך ריק
בהתאם לפקודה priorityriform@CUSTOMERS: 100010:a231106:tabula.ini:1אני מחדד את השאלה האם ניתן לבצע פקודה בפונקציה המצורפת שבמידה ולא מוכנס מספר לקוח שתדלג על הכניסה לפריוריטי
לפי התשובה של yitchock
אין צורך להכנס לDB פשוט לא מוכנס שם לקוח- יוני 8, 2009 בשעה 12:15 pm
אני מבין ממנו שגם הוא בודק איזה לקוח נכנס בפקודה ומריץ כתובת אחרת אם הלקוח אינו קיים בבבסיס הנתונים. לדעתי אתה לא יכול לברוח מהבדיקה הזו.
מה שכן אפשר לעשות זה לפשט אותה. במקום להתחבר ל DB, תחזיק קובץ ASCII שמתמלא ב POST-INSERT (וגם בפרוצדורה להפיכת לקוח זמני לקבוע) על השרת, או איפה שנוח לך שמחזיק רשימה של כל מספרי הלקוחות במערכת. האפליקציה שלך תבדוק אם הלקוח של הפקודה נמצא ברשימה. אם כן, תריץ אם לא, תדלג.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.