התקנת clients של שני שרתים שונים על PC אחד

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי התקנת clients של שני שרתים שונים על PC אחד

משתתף
    שלום,

יש לי 2 שרתי פריוריטי האחד הוא השרת הייצורי והשני משמש לבדיקות ולפתוחים.
    על ה- PC שלי מותקן client לשרת הייצורי, האם אפשר להתקין גם client לשרת הבדיקות על אותו מחשב ואם כן כיצד?

תודה,
    יונה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    Efi Yacov
    משתתף
    שלום יונה.

ניתן לבצע זאת, אך לא רצוי. אם זה חשוב לך ואינך יודע איך עושים זאת בדיוק, רצוי שאיש dba יעשה זאת.
    אם זוכר נכון, לאשבל יש הוראות התקנה עבור 2 סביבות על אותו מחשב.

הייתי הולך על כיוון של וינדווס וירטואלי ועליו להתקין את הסביבה השניה, אך זה עניין של העדפה.

מקווה שעזרתי
    בהצלחה 🙂

יונה
    משתתף
    שלום אפי,

תודה על המידע.
    תוכל להסביר מדוע לא רצוי להתקין 2 סביבות על אותו מחשב?
    ומהיכן ניתן להוריד את הוראות ההתקנה של אשבל?

יונה

Efi Yacov
    משתתף
    שלום יונה,

הסיבה היא למנוע אפשרות של התנגשות של ההתקנות.
    כפי שכתבתי איש DBA מקצועי יכול לעשות לבצע התקנה זו (כמובן רק אם אין ברירה אחרת).

מצאתי קובץ שמפרט התקנת Client ו- Stand Alone על מחשב אחד, רק שעבורך זה 2 סביבות.

כעת יש בעיה עם הוספת נספחים לפורום. תשלח לי מייל ואעביר לך את הקובץ

בהצלחה 🙂

אורן קפלן
    משתתף
    יונלה,
    א' – אין באמת בעייה עם התקנה של שני קליינטים – אם שניהם אותה גרסת פריוריטי וכעקרון אותן הגדרות עבודה אז אפשר לעבוד פשוט עם 2 קבצי tabula.ini ולהגדיר קיצור דרך יעודי עבור כל סביבה (כל עוד מי שמשתמש בסיפור הזה יודע להבחין).
    ב' – יש בעייה של התקנה של שני שרתים על אותה תחנה/שרת, למרות שכפי שאפי ציין ניתן לבצע את זה באמצעות DBA מומחה.
    ג' – גם בהתקנה של שני קליינטים צריך להבין טוב טוב את השינויים וההבדלים בין ה-tabula.ini ולדעת מתי עדיף לעשות התקנה נוספת של פריוריטי ומתי מספיקה רק התקנה אחת (לדוגמה כשאר בוחנים שדרוג לגרסה אחרת של פריוריטי).

אם צריך עזרה ספציפית אשמח לתת אותה
    orenkaplan(at)gmailcom

אפי,
    אם אתה רוצה אני אשמח להסביר לך על הקובץ הזה איך אני מאלץ את הפורום להציג את הקישור…

אורן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.