› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › חוקים עסקיים
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 10 חודשים by אלמוני.
- Replies
-
- דצמבר 25, 2017 בשעה 5:09 pm
כשאתה בונה את החוק עצמו, יש לך תנאים בשדות למטה , ניתן להגדיר במסך לוקלי עד 3 תנאים שצירופיהם "וגם "
שם נמצאים השדות שאתה יכול לבדוק ולחתוך איתם.- דצמבר 25, 2017 בשעה 5:12 pm
את זה אני יודע ולא לזה אני מתכוון
אמרו לי שאם למשל אני להתייחס למשתמש הפעיל אני צריך לכתוב sql.user
אבל זה לא עובד לי
לפרמטרים גלובליים כאשלה אני מתכוון- דצמבר 26, 2017 בשעה 10:32 am
- דצמבר 26, 2017 בשעה 10:59 am
תודה אבל גם זה מוכר וידוע
מה שאני שואל זה איך משתמשים במילים השמורות ומה המשמעות של כל אחת מהן?- דצמבר 26, 2017 בשעה 5:35 pm
אני לא חושב שאפשר להשתמש בזה בחוקים עסקיים,נשמח להתעדכן אחרת…לנועם.
לא נראה לי אפשרי,היות וכאשר אתה מגדיר חוק שתקף לכל המשתמשים הוא כולל אפילו משתמש tabula,כך שלא נראה לי שניתן להחריג חוק עסקי רק
למשתמש מסוים.- דצמבר 26, 2017 בשעה 6:19 pm
- דצמבר 26, 2017 בשעה 9:56 pm
נועם,התמונה לא צורפה,שלך לי בבקשה למייל שלי במידה ואינך יכול לצרף להודעה- דצמבר 26, 2017 בשעה 11:33 pm
אם אין בעיה להוסיף עמודה במסך של "שם משתמש נוכחי" (ע"י הכנסת מופע של USERS עם חיתוך על SQL.USER) אפשר להתייחס לשם המשתמש בחוק.
אחרת אם כבר עושים חוק על שם משתמש קבוע אפשר לברר את הערך של USER שלו ולהשוות SQL.USER אליו.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 1, 2018 בשעה 2:38 pm
הנה דרך לגרום לחוק העסקי לא לפעול על TABULA (או על משתמש כלשהו אחר):
יש להגדיר תנאי בסגנון "סניף שווה ל-". בשדה האחרון בו בוחרים ערך, יש ללחוץ על הכפתור Fx – ייפתח חלון להגדרת פונקציה.
כותבים כך
(SQL.USER = 1 ? 'A' : :$.BRANCHNAME)
משמעות הדבר: אם המשתמש הנוכחי 1 (טבולה), הפונקציה תחזיר A שאינו שווה למספר הסניף לכן החוק ייכשל.השתמשתי בשדה "סניף" אבל עקרונית אפשר להשתמש בכל שדה.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.