› פורומים › שימוש במערכת › חיבור ל-MSSQL בשפת ASP.NET בקוד #C
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים by
yitzchok.
- אפריל 14, 2013 בשעה 2:53 pm
השאלה איך אני יכול להתחבר למערכת ולשלוח לה נתונים שיש בבסיס נתונים מסוג MSSQL.
יש איזה מדריך לנושא?
- Replies
-
- אפריל 15, 2013 בשעה 11:37 am
- אפריל 17, 2013 בשעה 1:11 pm
תודה,
אתה יכול לכוון אותי לחלק הרלוונטי?
יש שם הרבה חומר שלא ברור לי אם הוא שייך לנושא שלי או לא שייך.
למשל השמות של הטבלאות?, אני צריך לשמור על אותם שמות גם ב-SQL שלי?
איך מעבירים את הנתונים מהמחשב למערכת של פריוריטי?, זה מבוסס על XML?- אפריל 17, 2013 בשעה 4:12 pm
הפרק הראשון עוסק בעבודה על ה DB.
אתה לא צריך לעדכן את העמודות שאתה מוסיף ב SQL. הפריוריטי עושה זאת לבד.
פרק 6 עוסק בממשקים- מאי 5, 2013 בשעה 1:03 pm
לא ממש הבנתי את מה שהולך בפרק 6.
יש מקום שיש הסבר יותר מפורט לגבי ה-webService של פרק 14 ?
למשל מה זה בכלל "tabula.ini" ? זה קובץ שאני יוצר לבד?
אם איזה פונקציה אני מתחבר לתוכנה ואיזה פרמטרים אני שולח, מדברים שם על שם תוכנה, שם משתמש וססמה.
איך אני יודע אילו פרמטרים להכניס לכל פונקציה?
יש מקום שאומר הפרמטרים?, למשל ב- SetUserLang(int lang) יש מספר שמייצג שפה, אני מתאר לעצמי שהוא קבוע, אבל איך אני יודע מהו?אם הבנתי נכון, אני יכול לעדכן טבלאות בתוכנה דרך אתר שאני בונה, הנתונים צריכים להגיע בפורמט של XML ?
- ספטמבר 3, 2013 בשעה 6:27 pm
ל-mstudio שלום
אני יודע שמדובר בשרשרת ישנה יחסית אבל רציתי לענות for the recordאם אתה לא מכיר את הפריוריטי מספיק לדעת מה זה tabula.ini הייתי אומר שעם כל הכבוד אתה לא מוכן לנסות להתממשק עם פריוריטי מבחוץ. אין לעבוד עם פריוריטי מבחוץ עד שמבינים אותו מספיק מבפנים.
בקיצור, תגובות כלליות למה ששאלת:
ניתן לקרוא מהדטהבייס של פריוריטי דרך כלים/דרייברים של MSSQL.
לא נוגעים, ממש לא נוגעים לבד בטבלאות או בנתונים בהם. נקודה.
יש יוצא-מן-הכלל אחד – ניתן לכתוב לטבלאות שמוגדרות טבלאות טעינה ואז נותנים לתוכנות של טעינה להכניס את הפרטים האלה בפריוריטי בערוצים המסודרים.אני הגעתי להודעה זו בגלל שאני רציתי לראות אם היתה בפורומים התייחסות ל-web services כי כמו שאתה כותב מה שיש במסמך ה-SDK דל מאוד. (אני, עם הנסיון הרב שלי מבין את המשמעות של מה שמתעוד ועדיין הייתי נזהר מאוד להפעיל דברים שלא מתועדים שם; כנראה רובם משרתים את ממשק ה-web של פריוריטי ואפשר יהיה למנף אותם רק במקרים של דרישות מאוד מאוד מסוימות, אם בכלל). באמת אני סבור שלא אמצא מישהו שהפעיל אותם בפרודקשן או אפילו בפיתוח. אבל באו נראה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.