חלון בחירה לא נפתח

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי חלון בחירה לא נפתח

משתתף
    שלום
    יש לי תופעה חדשה שהופיע לפתע במספר מקומות : חלון הבחירה לא נפתח כך שלא מתקבלת רשימת בחירה וגם לא ניתן להכנס לעמודה דרך F6 , תופעה זו מתקיימת לכל המשתמשים כולל tabula.
    למשל בנתיב :
    Financials > Accounts Payable > Payments > Bank Transfers > Payments by Bank Transfer
    נדרש לפתוח Vendors' Account , ניתן להקליד את המספר אם הוא ידוע , אבל הרשימה לא נפתחת ולא ניתן להכנס אליה עם F6 .

תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אולי מישהו עשה משהו לחשבונות האלה (שינוי סטטוס או משהו)?

כשאתם לוחצים f6 לא קורה כלום? לא רשיצת בחירה ולא קפיצה למסך חשבונות ולא שום דבר אחר? בד"כ יש לכל הפחות הודעת שגיאה.

אם יש הודעת שגיאה בבקשה לצטט אותה כאן.

שבת שלום

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    דן
    משתתף
    פשוט לא קורה כלום.
    אין שום הודעת שגיאה. אבל ניתן להקליד את הנתון אם הוא ידוע , אחרת צריך ללחת ישירות למסך בו נמצא הנתון , לשלוף משם , לחזור למסמך הרלוונטי ולהקיש אותו שם.
    בדקתי במחולל המסכים , בחלק מן המקרים היה מסומן Freez Pane
    אבל גם אם הורדתי אותו זה לא שינה דבר , וןלכן גם החזרתי אותו , אבל כנראה שלא שם הסיבה כח היו מסכים שבהם הוא לא היה מסומן ובכל זאת לא ניתן לראות את רשימת הבחירה.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אין כאן מספיק פרטים.

יש מצבים בהםצלא משנה כמה שאלות שואלים, לא נעלה על הסיבה (כי, אני סובר, היא יחודית לנתונים שלכם) אלא אם מישהו מנוסה היה רואה את זה מתרחש היה יודע להצביע על הסיבה.

אני מציע לפנות לחברה המיישמת שלכם.

נ.ב. תוכל בבקשה לשאול בעתיד שאלות מעין אלה בקטגורית "שימוש במערכת"? שאלות אלה לא בגדר "אפיון ופיתוח"

roni
    משתתף
    קורה כאשר מספר הרשומות עובר את הגודל המוגדר (ברירת מחדל בקבועי מערכת 150 )
    ולא מוגדר SEARCH – FIELD לעמודה זו
    yitzchok
    משתתף
    IL
    במצב הזה אנחנו לא אמורים לקפוץ למסך היעד…?
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.