› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › חסימת עמודת מסך לכתיבה
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 7 חודשים by אלון ארנסטי.
-
- אפריל 21, 2010 בשעה 12:07 pm
לא.- אפריל 21, 2010 בשעה 12:18 pm
תודה.בנושא לא קשור אבל רלוונטי מבחינתי – מה מבוצע קודם – טריגר או חוק של מחולל נתונים?
- אפריל 21, 2010 בשעה 3:36 pm
שאלה טובה .זה לא בעיה לבדוק.
הכנסתי חוק עסקי על שינוי מק"ט בכרטיס פריט והודעה בכמה טריגרים.
מסקנה – החוק העסקי מופעל אחרי POST-UPDATE הסטנדרתי (וכמובן אחרי הטריגרים של השדה והטריגרים PRE), אבל לפני ה-POST-UPDATE המותאם (ZXXX-POST-UPDATE).- אפריל 21, 2010 בשעה 3:48 pm
שוב תודה 🙂
את התשובה הראשונה גם לא קשה לבדוק, רק שהייתי משוכנע שזה לא ישפיע על שום דבר – ומסתבר שמסיבה כלשהי זה שינה את סדר הפעולות.
עכשיו הפיתוחים הפרטיים קורים לפני החוקים העסקיים הפרטיים במקום להיפך.
אני מתאר לי שאין דרך לשנות את זה, נכון?- אפריל 21, 2010 בשעה 3:55 pm
רגע – רק עכשיו חשבתי על זה
POST-UPDATE מתרחש אחרי POST-FIELD, נכון?- אפריל 21, 2010 בשעה 4:24 pm
נכון אורן.בהקשר לתשובה הקודמת של מיכאל, מעניין מה קורה עם החוק העסקי כאשר הטריגר המותאם מקבל את התוספת בסוף, כלומר POST-UPDATE-ZXXX, כך שיופיע מיד לאחר הטריגר POST-UPDATE הסטנדרטי.
- אפריל 21, 2010 בשעה 5:28 pm
רגע, אתה רוצה להגיד לי שהסדר פעולות מוכתב לפי הסדר האלפאביתי של שמות הטריגרים? (פרט לסדר הפעולות בגדול – עמודה, שורה, מסך וכדומה)- אפריל 21, 2010 בשעה 5:40 pm
כן.כמובן ש-PRE-INSERT תמיד יופעל לפני POST-INSERT וכו' על-פי הכתוב ב-SDK.
אבל, כאשר מדובר על אותו טריגר בדיוק, אזי הטריגר אשר יופיע קודם על-פי הסדר האלפאביתי – יופעל קודם. בדקתי את זה.ב-SDK כתוב שזה לא משנה כיצד תקרא לטריגר שלך, רק שחשוב שיופיעו מילות המפתח שלו כגון: PRE-, POST-, CHECK-FIELD, UPDATE, INSERT, FORM ועוד…
מילות המפתח בתוך השם המותאם שהמצאת לטריגר קובעות בדיוק איזה טריגר זה ושאר התוספות בשם הטריגר מציינות שזה טריגר מותאם אישית ומתי זה יופעל לעומת שאר הטריגרים הדומים לו בפעולה.מתוך ה-SDK:
Standard and custom triggers are sorted alphabetically, so you should
name your own triggers accordingly. For example, to run your own trigger
after a standard POST-INSERT trigger, use POST-INSERT_AXXX or ZXXX_POSTINSERT
(where XXX is part of the prefix you normally use for this customer).הטריגר היחיד שבו לא ניתן לבנות ממנו טריגר מותאם הינו ה-SEARCH-FIELD. לפחות כך זה רשום שם.
אלון.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.