חתימה על מסך מגע

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי חתימה על מסך מגע

משתתף
    היי,

אנו מעוניינים לאפשר חתימה על מסך מגע על דוחות מסוימים

איך מבצעים זאת?

והאם אפשרי שלא יהיה אפשרי להתקדם בתהליך אם אין חתימה ?

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    איציק ש.
    משתתף
    אני ראיתי אפליקציות שבעצם משתמשים באיזשהוא תוסף או מוסיפים מסמך בתוך הנספחים.

עוקב…

yitzchok
    משתתף
    IL
    מנסה רק לגשר בין השאלה המקורית לתשובה זאת

רעות – הכוונה לדו"חות (סיכום או פירוט של רשומות רבות במערכת)  או לתעודות (מסמך שמשקף רשומה ספציפית, גם אם קשורות אליה רשומות אחרות רבות כמו פירוט תעודה)

לא עניתי קודם כי לדעתי אין דרך לעשות את זה בתוך המערכת

מה שאיציק מציין יכול לענות על הצרכים אם אתם מוכנים לחבר מערכת נוספת איתה יעבוד המכשיר עם מסך המגע, וגם אם מדובר בתעודות לפי ההגדרה שלי למעלה.

אם מדובר בדו"חות ממש אז אני חושש שלא תמצאו מערכות מוכנות לזה, לכל הפחות לא משהו שמותאמת דווקא לפריוריטי בעיקר. הרי מדובר יהיה במסגרת של הפקת הדו"ח לצורך איסוף ושמירת החתימה.

מקווה שעזרתי למקד את הדרישה, ושזה יעזור לאחרים לעזור לכם…

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    REUT.A
    משתתף
    היי

תודה על ההכוונה,

הכוונה היא לחתום על דוח שמופק מהפריוריטי (העברה בן מחסנים להפיק כל דוח מהפריוריטי ושתהיה אפשרות לחתום עליו ולשייכו לנספחים של אותו מסך )

עי מסך מגע או ע"י העכבר

yitzchok
    משתתף
    IL
    אז מה שהיינו קוראים תעודה או מסמך

בעקרון או מערכת חיצונית שמסתכלת בפריוריטי ומציגה תעודות לחתימה ומחזירות, או משהו (שיכול להיות אולי צנוע יותר) שמופעל מתוך הפריוריטי כדי לאסוף את החתימה על התעודה הכאילו-מודפסת.

יש חברות שמסתפקות הזה שמשתמש הזדהה למערכת ומספיק שסימנו אישור במנגנון אישורים כלשהו.

אם תרצו דווקא חתימה אז תגדירו באיזו רמה תרצו אימות של מי שחותם. זה יעזור להגדיר אם פתרונות של חתימה באופן כזה יהיו מספיק ודאים.

זה קשור לשאלה האחרונה. לפי אופי התהליך ניתן להציב בו תנאי שקיימת חתימה, אבל איך המערכת תבדוק שיש חתימה? אם מספיק לשמור קובץ עם סיומת מסוימת, אז בעצם זה מה שאתם בודקים  הרי אפשר להעלות כל קובץ. אפשר לדעת שיש חתימה רק אם קיים דבר שרק תהליך איסוף חתימה מוצלח יכול לעשות.

מקווה שזה עוזר – מדובר כאן במשהו שעל פניו יכול להיות יחסית קטן אבל צריכים להקפיד על הפרטים בהתאם לחשיבות הדרישה.

yitzchok
    משתתף
    IL
    אוסיף שאני חושב שצריכים לחשוב טוב על התהליך הלוגיסטי הפיזי כדי להבין איפה זה נכנס.

הרי לא שמענו הרבה ויכול להיות (אין לי מושג אם זה רלוונטי) שבסופו של דבר יש כאן ניירת ויותר שייך שיהיה דף מודפס וחתימה פיזית וסריקה/צילום של זה שישלח למישהו (משתמש של המערכת) שיוודא שיש אכן חתימה ויצרף את הקובץ למערכת ויעביר סטטוס. או ליחלופין צריכים מערכת חיצונית כפי שתיארתי שדי מותאמת לצרכים ומציג משהו למשתמש, אוסף חתימה, שומר קובץ ומעביר סטטוס, הכל בעזרת API (מערך התממשקות) כלשהו.

איציק ש.
    משתתף
    אני מנס להבין מהי התוספת שמחברים למסכי החתימה, הרי באפליקציות חותמים ע"י קשקוש על מסך המגע וחתימה זאת מצטרפת למסמך.

ייתכן ומוסיפים תמונה ומדביקים אותה במסך טקטס חופשי לתעודה, מאפשרים שינוי בתעודה סופית במסך טקסט וזהו.

כלומר, החתימה מצטרפת כקובץ ומודבקת במסמך.

yitzchok
    משתתף
    IL
    בד"כ מכינים את המסמך כ-PDF (או משהו שיומר ל-PDF), התוכנית אוספת חתימה ומוסיפה אותה במקום שמוגדר בתוך המסמך בעזרת תגית כלשהי (או טקסט מיוחד) (לפי זה היא יודעת איזו חתימות לבקש) והיא מכינה קובץ PDF שולל את הכל וחתום על ידי התוכנה בתעודה מוכרת ובאופן שמבטיח שהחתימה והפרטים לגבי איסופה לא עברו שינוי. לא שייך סתם לשמור חתימה לבד כי כל משתמש יכול לשכפל את החתימה הקודמת, לא תהיה לזה משמעות.
    REUT.A
    משתתף
    מכיר חברה או מפתח שמבצעים זאת?

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.